Beno ay-se her pazartesi temizlik gunumdur nevresimler değişir.eger hasta değilsek bişey dokulmediyse sacilmadiysa kışın haftada bir yazın haftada iki.yikayip kurutup utusunu yapıyorum katlarken aralarına çamaşır kokusu sıkıyorum serdigimde mis gibi kokuyor aynı şekilde dolapta durduklarında da mis gibi kokuyorlar
Happy_001 ay-se hafta bir pazartesi rutin degıstırim ekstra terlersek falan ozman da degıstırim ama rutin pazartesi sabahı hep değiştiririm
annesinin_beybisi ay-se ne zaman kirlenirse o zaman değiştiriyorum haftada 1 haftada 2 diye belli günlerim yok kafama göre 😃
Suzanne Haftada bir değiştiriyorum aslında o koku hiç gitmesin diye 2-3 kere de değiştiririm ama yumuşatıcı ile ilgili okuduğum o yazılardan sonra en azından haftada bir kere değiştirmiş, yumuşatıcıyı daha az solumuş oluyoruz
Hilal-95 ay-se haftada bir değiştiriyorum 🤣yazın daha çok ama kılık o yorgana onu geçirmek🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Yasemin_in68 ay-se ben bakıyorum kirlenince değiştiririm ama öyle sık değiştirmem yA Yastık kılıfını ⅔ günde bir değiştiririm eşiminkini Kendimininki de durur baya kirlenmez 🤣
sedefyarsii1 ay-se yatak üstü yastıklarım ayrı zaten çarşafın da uyumuna takılmıyorum nasılsa örtünün altınfa görünmüyor 😂
portakalcicegii ay-se kışın 2-3 günde bir, yazın hemen hemen hergün değiştiriyorum. İster istemez terliyoruz rahatsız oluyorum. Birde sık değiştirince oda miss gibi kokuyor. Her girdiğimde yumuşatıcı kokusu misss 😍
Mom726272 ay-se valla o nevresim geçirmek bana eziyet geldiği için 2 haftada bir değiştiriyorum ani kirlenirse hemen değişirim
Seda_nrr ay-se beyaz veya kremse valla ertesi gün bile gözüme batıyor değiştiriyorum renklileri 2-3 gün arayla ben biraz takığım o konuda 😂