Tosbik Benim de yakın çevrem, arkadaşlarım, akrabalarım hep Medicalpark’ı tercih etti. Herkes önerdiği için orayı tercih ettim ben de, 7.ayımdayım şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım. Doktorumdan çok memnunum. Bu kısım kişisel deneyimim ve yakın çevremin tecrübelerine istinaden cevabımdı. ☺️
Bu kısımda ise, sizi duyarlı olmaya davet ediyorum. Ben de dahil bir çok anne adayı burada çok yol kat ettik. Kimisi yolun başında burada duyduğu olumsuz yorumlardan etkilenip doktorunu değiştirdi, kimisi pişman oldu eski doktoruna dönüş yaptı, kimisi de iyi ki değiştidim dedi. Ama bunların çoğu yolun başında doktorundan ve hastanesinden emin olmayan annelerin sorguladığı durumlardı zaten. Siz şuan ben de dahil olmak üzere diğer Medicalpark’a muayene olan anneleri kuşkuya düşürmekten rahatsızlık duymuyorsunuz. Hastane, ebe, doktor vs genellemesi yapmak bu süreçte yardımcı olmanızdan çok zarar vermenize sebep olur.
Antalya’lı olduğum için hemen hemen her hastane her doktor hakkında duyumlarım oldu. Ama ben sizin gibi yapmayacağım. Medstar Topçular ile ilgili GENEL bir yorum yapmamın sizi ve bebeğinizi, aynı hastaneyi tercih eden diğer annelerimizi strese sokmasını istemiyorum.
Dilerim, hepimizin doğumu kolay geçer. Bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz. Sevgiler. 💐