umranozby Fikriye123 sağ-salim kucagimiza alırız inşallah canım 26 haftalık hamileyim 👶bir avazda doguralim inşallah 🙏
Ilkgozagrimiz Gamze1903 vip odayi gordunuz mu nasil biseymis acaba 400 lira beb daha tam konusamadm bilmiyorum o yuzden
Gamze1903 Ilkgozagrimiz evet gordum buyuk guzel diger odalardan farki masasi var ikramliklar icin ve bi ara bolumu var 2 tekli 2 2li koltuk var yatagin oldugu bolumden perdeyle o arayi kapatabiliyorsnz
Edanurusta Kelebek1 İstanbul Esenyurt esencan hastanesi normal Doğum 1050₺ sezeryan 1500₺ fotoğraf çekimi 400₺
Aslanbebe DuyguAlalm hangi doktor acaba bende oraya gidiyorum bi türlü bişeyler içime sinmiyo çok kararsız kalıyorum
DuyguAlalm Aslanbebe Seval Zeren’e gidiyordum. Hastane çok güzel, ama benim başka sağlık sorunlarım nedeniyle doktor da çok istemedi sanırım beni.
Aslanbebe DuyguAlalm anladım çok teşekkürler hakkımıza hayırlısı olsun sağlıkla kucağımıza alırız evlatlarımızı
SeymaYldrmAkpunar Kelebek1 Medicalpark pendik Doktor Şeyma Araz’a gidiyorum. Muayne ücreti 140₺ doğum ücreti şuan 2.300 ama ocak ayında olacak doğumum fiyatlar o zaman 3.000 ile 3.500 normal doğum ve zorunlu sezeryan için geçerli. Kendi isteğiyle sezeryan olmak istersen 6.500
Hayalll Kktc tip merkezi ozel hasdane sezeryan 4500 normal 4000 bin cok pahali ama devlette de kasabci muamelesi gormekden iyidir ...
Mirayserap Hayalll merhaba yaklaşık 1 hafta sonra kibris a taşınacağım kibris incik marak ta ediyorum aralık gıbı dogumum açıkçası ankaradan geliyorum kibris biraz korkutuyor nasil bir yer ? HASTANE ALISVERIS kışın hava nasıl olur hep bir soru işareti aklimda
Slnaydn Nisa hastanesine gidiyorum mecburi en uygun diye 1800 epidural sezeryan dediler ama herkes ayrıca oda parası yazmış artı oda parasımı var acaba ilk Doğum Bahçelievler Medicalpark ta İrina hanımdı Harika bir hastaneydi doktorda öyle 5600 dü özel sağlık sigortam bitti sonuç bu 😭
Hatice3 Kelebek1 arkadaşların hastaneleri ne iyiymiş öyle ya bizim Ankara’da fiyatlar uçuk memorialda Doğum yapacağım 6 bin ₺
istanbulluanne Tekirdağ star medica, su anlık normal doğumda sezeryanda 2700 istege bağlı sezeryan 3500 ama zam gelcekmis sanırım ne kdar olur bilinmez 😒
Bulutesra Geçen sene fatih Medikalparkta muayne 200tl sezaryen oldum 4.000tl epiduraldahil şişli Florence Nightingale düşünüyorum bu sene 5.000 civarıymış sezaryen muayne 200tl Sgklı fiyatlar