2kezAnneyim 80 kilo ile hamile kaldım.kilo almaya çok müsait bunyem şimdi hamileliğimde bebeğimin kilo alıp bnm almamam için gelişimi güzel olması için nasıl beslenmeliyim. Balik yiyemiyorum balik yağı kapsülü olarak hangi markayı önerirsiniz gebelikte balik yağı kullanımı bebeğe kilo aldirirmi. Ne yemeliyim kısacası sadece bebeğin kilo alması için.
nvn-mutlu 2kezAnneyim bir diyetisyene gitmek daha sağlıklı o zaman en azından elinde listen olur canım
Gulsumelif 2kezAnneyim balık yağı kullanmadım. Ama siz kendiniz kilo almak istemiyorsanız beyaz ekmek tatlı börek kek poğaça makarna pilav citos çekirdek kola bunları yememeniziş gerekiyor bide şekeriniz vs varsa dikakt
Heather 2kezAnneyim Az önce bir post okudum şeker diyeti paylaşmış biri, diyetisyen kontrolünde hamileliğimi geçiriyorum ben ona çok benzer şekilde besleniyorum bir bakın isterseniz. Bol protein çok az karbonhidrat neredeyse sıfır şeker.
Selin12- 2kezAnneyim kaşar peyniri pestil muz ceviz badem dondurma bunlar bebeğe çok fazla kilo aldırıyor
2kezAnneyim nvn-mutlu diyetisyenden önce sağlıklı bir şekilde beslenip tecrübesi olanlara danışmak istedim cnm
kutlaym 2kezAnneyim diyetisyene gidiyorum ben, 54 kilo ile hamile kaldım 73 tü. Şu an 65 kiloya düştüm. Bebeğim zayıf kalmıştı ama ben aksine çok kilo almıştım. Burda kim ne söylerse söylesin, en iyisini diyetisyeniniz bilecek. Alerjik durumunuz gebelik haftanız, boy-kilo durumunuz, programınızı belirleyecek.
2kezAnneyim Gulsumelif bunları zaten yemiyorum. Tatlı hariç 😂 hamur işi olunca dayanamiyorm ama ekmek yok abur cubur yok kola yok şuan daha çok dikkat ediyorm öğrendikten sonra
Pirayeada Ben zayıfım bebeğim kilo alıyor. Ceviz ,badem ,muz ,yoğurt ve yulaf ezmesi yiyorum. Yumurtayı bir gün yiyip bir gün yemiyorum. Balık , kırmızı et, tavuk.
muallimehanimmom5 kutlaym yorumunuza göre hamile iken 19 kilo aldınız 8 kiloyu tekrar verdiniz bunalrı kaç hafta içinde yaptınız genelde hamile iken kiloyu sabit tutmaya yönelik programlar yapılıyor siz aldığınızı nasıl verdiniz kaçıncı haftanızdasınız
kutlaym HollyMolly 32.haftada gittim, şu an 35.haftadayım. 36 da kontrolümüz olacak bebeğimin kilosunu bilmiyorum 🤷🏻♀️ İnşallah faydasını bebeğim de görmüştür 🥰
Busraaa12 muallimehanimmom5 hamilelikte kilo vermek iyi bir şey değil bir kiloda sabit kalmak önemli olan kilo vermek demek yeterince besini çocuğa taşıyamamak demek aynı zamanda
kutlaym muallimehanimmom5 su tüketimi ve dengesiz beslenme sorunum vardı. Egzersiz de yapmıyordum açıkçası. 3 haftada, egzersiz ve saatli beslenmeyle toparladığımı düşünüyorum. Yemek yapmayı bilmiyorum maalesef eşim akşamdan hazırlıyor yiyeceklerimi 🙄 benden çok onun emeği var 🥲
HollyMolly kutlaym 32.haftada diyetisyenle kilo verdiniz doğru anladım degil mi? Ay çok güzel ben de istiyorumm
kutlaym HollyMolly evet 🥰 yasaklara uyunca oluyor, hayatım boyunca ilk kez diyetisyene gittim bu arada. Özellere gitmenize gerek yok, devlet hastanesinde takip ediliyorsanız doktorunuzdan talep edebilirsiniz yönlendirecektir 🥰
Busraaa12 2kezAnneyim abur cubur dan olabildiğince uzak dur bakliyat ve sebze ağırlıklı beslen hamur işi ve kızartmayı hayatından çıkar her öğününde yoğurt veya ayran tüket ara öğünlerde kefir içebilirsin çiğ kuruyemişleri çok tüket ve eğer gebelik şekerin yoksa haftada bir cicibebe ye 😊
kutlaym Busraaa12 maksimum 14 kilo almam gerekiyordu hamilelik boyunca. Bebeğime iyi geliyor sanıp ne bulduysam yiyordum 🥺 36.haftada kontrolümüz var bebeğimin kilosunu bilmiyorum ama zaten abur cuburu kesip hamur işini bile bırakınca toparlanırdım 🥲
muallimehanimmom5 Busraaa12 bende sizin gibi bildiğim için şaşırdım genelde diyetisyenler kilo vermek değil kiloyu sabit tutup bebeğe kilo aldırmaya çalışırlar Ondan hanım efendiye sordum nasıl bir program uygulamışlar
muallimehanimmom5 kutlaym anladım siz baya vermişsiniz bebeğiniz sağlıklı olsun siz sağlıklımızın önemlisi o 🌸hayırlı doğumlar diliyorum 🌸
Tugce9334 2kezAnneyim 96.7 ile hamıle kaldım suan 94 kiloyum. An geldi hamburgerler patatesler yedim an geldi salatayla doydum kısıtlamadm hiç kendimi. Sadece pilav yemedım o da şeker yukselttiği için dikkat ettim. Gebelik şekeri sonradan kalabilirmiş ve en çok pirinc yükseltiyomus. Birde tıka basa yeme kesınlıkle doydugunda bırak kalan kalsın. Acıkınca tekrar ye hıcbır seyden kısıtla kendnı. Doktorum boyle soylemıstı
Busraaa12 kutlaym çokta takma kafana kiloların geçiyor sonra bebeğin de kilo almıştır merak etme olmazsa bile doktorun seni yönlendirir 😊 kiloya çok takılma çok geride olmadığı sürece eskiler canı içinde olsun yeter der her bebek aynı kiloda boyda olmak zorunda değil 😊 senin bebeğin kendine münhasır olacak her zaman
HollyMolly kutlaym ay doktor hastane adı verir misin? Ben özelden takipliyim. Diyetisyene gitmek için çok geç artık diyordum ama bana umut oldun valla. Genel olarak neler yapıyosun neler yiyip içiyorsun ? Anlatsana biraz🤗
kutlaym Busraaa12 selvi boylu bi hatun değilim 🥰 ama doğuma kadar topaç gibi olacaktım, çevremdekiler amaaaan ben 25 kilo almıştım sen yine iyisin dedikçe, yedikçe yedim 😅 kilo her şekilde zararlı, hafiflemekte güzel. Bu bahaneyle hamişliğin tadını çıkarmış oldum 🥰 teşekkür ederim manevi desteğin için ♥️