Eyll123 Kızlar amh 1.55 normal mi ? Referans aralığı 0.57 - 8.13 yazıyor ama Benim arkadaşıma bi doktor amh 0.91 ile acil tüp bebek demişti öyleyse değerim sinirda sayılır. Ama burada 0.57 normal değer kabul edilmiş . Kafam karıştı.
aysenurozk Eyll123 gayet normal benimde 1.22 çıkmıştı ama hemen hamile kaldım. Tüp bebekte de çalıştım ordan biliyorum
Garipyolcuu Eyll123 benim 1.87 idi doktor düşük demişti genetik kaynaklı zaten tüp bebek yaptıracaktık çıka çıka 6 tane yumurtam çıktı
Deletedmom15262 Eyll123 amh yaş aralığına göre değeri iniş gösterir kişiye göre değişir şöyle söyliyim bu yumurta rezerv testi olduğu için 2 nin altı düşük rezevr 2′ nin ve üstünde polikist over de yüksek çıkıyor 🌸
Eyll123 aysenurozk burada bi arkadaşa 1.87ye hemen tüp bebek demiş doktor. Şimdi kafam daha çok karıştı
Aslaninannesi01 Eyll123 benim 1.22 ydi hemen tüp Bebek başladık ama eşimde problem olduğu için normal yolla çok zor demişti 1 in altına düşmeden başlayalım demişti
Garipyolcuu Eyll123 yani iyiki gelmişim 6 ay sonra gelsen sahada düşünceliyim dedi dediğim gibi benim genetik sıkıntılardan dolayı zaten tüp bebek yaptıracaktık Buda tuzu biberi oldu
Esrakavak Eyll123 Canım elimdeki raporsa yaşlar sıralanmıs şoyle; 30-34 (yaş). 0.711-7.59 arası ıyı degermiş
Aslaninannesi01 Eyll123 3.5 yıldır ugrasyrduk hemen düşer falan demedi sadece neden bu kadar beklediniz dedi eşimin ileri hareketlisi ve morfolojisi kötüydü
matruska Ben 30 yaşındayım. Benimde 1.31 çıkmıştı amh testim doktor 1’in altı riskli dedi ben de korunmayı bıraktım ve hemen hamile kaldım. Nasip yani çok sağlıklı olanlarda bile bir kaç ay geç olması normal. Panik yapmayın sadece yumurtlama dönemlerinizde sık sık ilişki yaşayın bence.