Asudeprenses Asudeprenses korkacak birsey yok cnm,kan verecek parmaktan,2 kere de damardan ,Elma gazozu gibi glikoz içecen okadar 🙂,eger şeker çıkarsa ozman da tatlı dan falan uzak duracan
kalpatisi_ MerveNur- benim açlık şekerim yükseliyo sürekli aslında yaptırmak istiyorum da istemiyorum da kararsızım 😑
MerveNur- kalpatisi_ kaç çıkıyo mesela benim her ay daha düşük çıkıyo tatlı da tüketiyorum aslında en son 79 çıktı. Bi de burda hep kötü oldum yapınca yazanlar var diye korktum eşim işte tek kalıcam tüm gün kötü olursam diye endişe ettim doktor yapmazsan normal açlık şekerine bakarız sadece dedi
MerveNur- kalpatisi_ o zaman yaptır istersen ama korkma benim bi arkadaşımın da öyle çıktı diye şeker yüklemesi yaptırmış ama gebelik şekeri çıkmamış 😊 inşallah çıkmaz
kalpatisi_ Nurklc38 ya burda okudum korkmaya başladım biri demiş kustum biri demiş bayıldım. İster istemez korku sardı 🥲
MerveNur- kalpatisi_ öyleymiş diyetle dengelenmezse de iğnesi falan oluyor sanırım ama o daha ileri bir boyuttur tabi
Nurklc38 kalpatisi_ çok şekerli gazlı bi içecek sadece o yüzden çok şekerli olduğu için mide bulandırabilir ama ben çok rahat içtim😂