1999luanne alparslanannesii1661 onuda her zaman almaya üşeniyorum ama almam lazım diye düşünüyorum artık
alparslanannesii1661 1999luanne 2 oaket aliyorum birini dolaba atiyorum soğukta bisi olmaz digerini 2 3 gunde tuketiyoruz zaten bim den aliyorum
1999luanne alparslanannesii1661 bim tarzı yerin ki tadı farklı geliyor bana firindakiler daha iyi sanki bimdekilern tarihi hemen geçiyor bi gün evde durmazsam çabucak zamanı bitiyo 😂şokta uno marka ttok tutuyor diye duydum ama bi paketi 10tlydi kaç ay önce ve grami çok azdı denemek için bile almadım 🤭
Fasulyeninannesi1 Saglikli beslenme gurusu olarak (!) Kahvaltilarda asiri yiyorum 😁 peynir zeytin yumurta domates ceviz ve kozlenmis kirmizi biber muhakkak var, gerisi o anki istahima kaliyor 😁 Kahvaltiyi kahve sigara olarak yaptigim gunleri cok ozledim…
alparslanannesii1661 Fasulyeninannesi1 offf sen benim yarami desmeye mi geldin 🥺 vallahi sabah kahvemi yapar sigara mi yakar oglen normal yemek yerdim öyle özledim ki bu ikiliyi🙈
Kafam alparslanannesii1661 baktın olmucak diyemedin deme jsksksks bende bi anayım ben diye yükseliyom sonuna dogru sesim dusuyo ona bile üseniyom jsudlfld
121 alparslanannesii1661 ahahahhaha bende aynıyım neden böyle bilmem bana uyku ağır basıyor sanırım 😂 napiyim bebek uyku istiyor kahvaltı değil 😂😂
alparslanannesii1661 Fasulyeninannesi1 off vallahi ya filtre kahvemle sigaramla ask yasiyordum neyse 9 ay sabrettim biraz daha sabredeblrim 😂
aysenurozk alparslanannesii1661 Hergün haşlanmış yumurta yemeye çalıyorum domates salatalık peynir zeytin şeklinde 😂 yanına arada tost yapıyorum yada başka bişey
bebeklibirisi alparslanannesii1661 Menemen omlet kızartma lavaştan pizza yumurtalı ekmek aklıma gelen bunlar
Fasulyeninannesi1 alparslanannesii1661 gecen gun esimin karsisina oturdum. Bak dedim kociskolatam, 4 aydir bu cocugu tasiyorum. Agzima zararli bir sey surmeyecegim diye imanim gevredi, benden bu kadar. Cocugu sana nakletsinler biraz da sen tasi. Bir kacisi var sigara iccem ben diye xjdjdjdjd iste feraset iste analik 😁😁😁 bir de dogumdan sonra sutumuzden gececekmis 2 yil emzir bilmemne diyorlar valla gelecegimi hic parlak görmüyorum bazen 😁
121 alparslanannesii1661 Evet ya evlenmeden önce paşalar gibiydim kahvem elimde yatardım aşağıya şimdi oda yasak 😂 Evi süpürdüğümde 3 odayı yapıp ara veririm 1 saat sonra tekrar 😂😂
Gkcdila alparslanannesii1661 Her sabah 1 haşlanmış yumurta 1 bardak süt, yeşil ve siyah zeytin, beyaz peynir kaşar peynir, domates salatalık, ceviz, roka, bir dilim tam buğday ekmeği
Meliketilaver alparslanannesii1661 her sabah yumurta yemeye özen gösteriyorum Bi gün haşlanmış Bi gün omlet tarzı yapıyorum peynir zeytin domates salatalık bide nutelladan vazgeçemiyorum😅😅