blueberyy00 Asyaoguz su doldurulup buhar üflüyor içine hatta koku yağlar damlatıp güzel lokmasını da sağlıyoruz evin sürekli çalıştırmak gerekmeyebilir ama doğalgaz yanarken evdeki hava çok kuruyor burnum surekli tıkalı boğazım çok kuruyor hamilelikte de ikiye katladı bebek içinde gerek olur doğduğunnda doğalgaz hala yanıyor olacak Cok kuru hava ciğerlerine iyi gelmezmis bebegin hafif nem dengesi olmali odada diyorlar o yüzden gerek bence sürekli calismazsa rutubet olacağını sanmıyorum
Aag06 muhendis_annee kbhfhbkbuc😂 illa bor yerden belli ediyorum kahrwtsin😂buhar makinem cayir cayir yanarak sahibim ankarali diye bagiriyor😂
Seranad Elika0 ona çok dikkat etmen gerek fazla nem malesef astımı tetikliyor ve nem ölçer al istersen bende dereceli var ona göre ayarlıyorum dercede nem fazla çıkarsa uyarıyor bizi
blueberyy00 honeyland altarnetif olarak peteklerin üstüne asılan su hazneleri varmış ama çok memnun olan duymadım ondan.dogalgaz yanmaya başladığından beri burnum tıkalı geziyorum kuruluk boğazımı da çok kurutuyor ve huzursuz uyuyorum doğru düzgün nefes alamadığım için baş ağrısıyla uyanıyorum aynı sorun bebek doğduğunda yanıyor olacağı için hala doğalgaz ona da iyi gelecek diye düşünüyorum o yüzden almayı düşünüyorum.ben
MerveNur- blueberyy00 kiwinin aldık gayet güzel diğerlerinden bi eksisi olduğuna inanmıyorum çok araştırdım bir de kokulu yağ damlatınca müthiş oluyor 😍😍
cahillesohbetikestim blueberyy00 ben ablamdan getirdim daha kullanmadım doğumdan sonra kullanıcam inşallah weewell markası
blueberyy00 cahillesohbetikestim bu marka iyi duruyor evet yorumları da güzeldi 400 felan fiyatı şimdi iyi yapmışsın ablandan alarak
miquelle ben sicak buhar ufleyenden aldim cunku esans damltarak kullanmak istiyordum soguk buharda o olmuyor pek, yasemin yagi katiyorum odanin icin cok ferah oluyor burun ici de kurumuyor cok guzel
blueberyy00 miquelle ah en çok istediğin o zaten burun boğaz kuruluğundan kurtulmak hangi marka aldıniz peki nerden aldınız
cahillesohbetikestim blueberyy00 ya ablam zamanında almıştı yeğenim için aklıma geldi dedim getireyim 🤣
miquelle blueberyy00 benimki galiba eski bir marka ismi nembo internetten aldim boyu biraz buyuk modern makinelere gore ama odaniz buyukse daha iyi
blueberyy00 cahillesohbetikestim en iyisi bende hem bebek için zaten düşünüyordum ama şimdi hamilelikte tetikliyor sanirm doğalgaz yanmaya başladığından beri burnum tıkalı sürekli boğazım kuruyor dedim şimdiden alayım bana da iyi gelir en azından
blueberyy00 honeyland bunu bende henüz araştırıyorum hangisi daha iyi olur acaba bilmiyorum inşallah daha fazla kullananlar yorum yaparsa bizde aydinlaniriz umarım 🤷🏻♀️🤷🏻♀️