Meral96 Hmyrrr belirtilerin neydi? Adetten kac gun gecmis? Gec dollenme her halde Hayirli ugurlu olsun bitanem🌸
Hmyrrr Meral96 adetten 6 gün geçince öğrendim. Gögüste sızlama bel ve kasıkta agrı vardı ama sadece sağ tarafımda vardı solda olmadı. Baş ağrısı vardı birde iştahım kesilmişti.
Bfduam Hmyrrr geç yumurtlama mı oldu adetin geçince öğrendin? Yumurtlamadan kaç gün sonra öğrenmiş oldun?
Meral96 Hmyrrr peki bazen agri kesilip bazende tekrar oluyornuydu? Benim de agrim var mide bulantim var ara sira halsizlik oluyor bazen nezle gibi. Benimde ilk ay denemem
minikumutlar Hmyrrr merhaba bende 11gündür olmuyorum adet 8.gün gecikmemde kan verdim 0.2çıktı ama hala olmadım göğüsde ağrı var ara ara kaşık ve belde oluyo geç döllenme olabilir mi sizce yarın kadın doğuma gidicem
Gzdeee11 Meral96 benime yumurtlama günlerim uygulamaya göre 23 ekim orta 28 ekim yüksek gösteriyor adetim ayın 11inde midem bulanıyor ve boşluklarımda ağrı var yarın erken gebelik testi alıp yapıcam
Meral96 minikumutlar ha ayni durumdayiz 😃 yani tarihlerimiz. Senin baska bebek varmi? Ishal ve ya kbiz durumun varmi?
minikumutlar Meral96 ilk olucak inşallah canım senin varmı ishal yok ara ara kabızlık çok nadir oluyo
Meral96 minikumutlar benim var canim 15 aylik bir bebegim var. kardes istiyordum. Ben kabiz degilim ishal gibiyim. 11 kasim bat. Bakalim nolucak. Hayirlisi insAllah
Meral96 minikumutlar hayirlisi canim benim insAllah hamilelik vardir iiiiinsAllah. Banada haber et mutlaka.