Aylinbarlass merhaba arkadaşlar ben normal doğum yapmak istiyorum ama çok korkuyorum dogumu kolaylaştırıcak ne önerirsiniz inşallah kesi falan olmadan atlatırım 😔
talhanin_annesi Aylinbarlass kesi atilsada cokda korkulacak birşey yok hiç korkutma kendini gecen persembe günü normal doğum yaptım keside atıldı ama kolay haraket ediyorum beni zorlamıyor Allah’a şükür
Volkitolki Aylinbarlass korkulacak bi acısı yok Evet ağrılı bi işlem ama hersey anlık zaten sancıdan yapılan hiç bir işlemi hissedemiyorsun kesiyide hissedemesin çünkü genişlediği için geriliyor
AZE346552 Aylinbarlass canım hiç dikiş ve kesiden korkma ben 3 ay önce doğum yaptım ve uyuşturup öyle diktiler hiç ama hiç hissetmedim ve kesiye gelince İnanın ki o, sancı ve o, an zerre kadar hissetmezsiniz sadece biran önce doğurmak istersiniz.. 🥰🌹
Aylinbarlass talhanin_annesi maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah ilk dogum başıma neler gelicek beni ne bekliyor en cok bu korkutuyor beni yoksa en sağlıklısi normalmis
talhanin_annesi Woman3535 keserkn farketmdm bile o an sancidan hissedmiyorsun, diktiklerini hissediyorsun tbi ama acı yok dikerkn uyusturuyorlr.
Aylinbarlass Volkitolki ama keşke bi uyuşturucu igne falan olsa o bölgeye hep iyi düşünmeye çalışıyorum ama ister istemez korkuda var
Volkitolki Aylinbarlass yapıyorlar canım benim özel bölgeme yapıldı bi nevi ağrıyı aldı Ama hiç acı hissetmek istemiyorum dersen epidural normal doğum yapabilirsin
alyaninannesi2 Aylinbarlass uyuştırup dikiş atıyorlar diye biliyorum. Dikiş falan değilde bende doğum anını düşünüyorum ıkınabilir miyim sancıya dayanabilir miyim diye. Allah tüm annelerin yardımcısı olsun
Aylinbarlass Volkitolki elimden geleni yapacağım eğer dayanamazsam epidural isticem inşallah altindan kalkabilirim 🙏
Aylinbarlass AZE346552 Cok teşekkür ederim sağolun içime biraz su serptiniz 😍 Sizede hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah
AZE346552 Aylinbarlass rica ederim. Allah razı olsun canım benim😘 eksik yada fazla yok dediklerimi yaşadım. Ayrıca uyuşturmadan o işlemi yapmazlar zaten rahat olun..
Aylinbarlass Askiletotomsu internet den araştırdığım kadarıyla doğumun süresi uzuyormus vede çok baş ağrısı kalıyormuş insanda ama dayanamazsam epidural isticem son care 🙏