Ummumuhammed Kızlar Sperm sayısını ve hareketliliğini arttırmak için neler yapıyorsunuz? Saracoglunun keçiboynuzu kürünu kullananlar var mı ?
Berraeray1 Ummumuhammed eşim kullanıyor canım sayıda artış gördük ama ileri harekette bir artış olmadı. Doktor promen K diye bir ilaç önerdi onu alıp kullanıcak eşim faydasını inşallah görürüz burada bir kaç yorum okudum faydasını gören epey kişi olmuş bizde görürse seni tekrar bilgilendiririm
Karadenizli_ Ummumuhammed ben eşime hem keçiboynuzu pekmezi hemde keçiboynuzunun suyunu kaynatıp içirdim birde bitter çikolata yedirdim. en yüksek oran bimin %85 oranında. bir de bir gebenin günlüğü diye sayfa var. orda önerilen diz dirsek ilişki pozisyonu var onu denedik. o ay hamile kaldım tabi rabbimin takdiri. ben sadece uğraş verdim gerisini rabbime bıraktım. birde dşünmemek çok önemli. zor biliyorum ama kendini başka birşeye yönlendir. olucak mı olmucak mı diye düşünme. bekleme yani. olursa olur olmazsa rabbim en iyisini bilir de kendine.
Karadenizli_ Ummumuhammed birde değerlendiğiniz hafta her gün bitane avakoda yemeni tavsiye ederim. çocuğun tutunmasında yardımcı oluyormuş. ve sende keçiboynuzu pekmezi yemelisin. ama sabah aç karına.
Elif9196 Ummumuhammed benim evliliğimde 3 yıl bitti aynı durumdaydık keçi boynuzu kürü kullandı eşim biraz da takviye macun ve vitamin sperm sayısı 4 kat arttı hareketlilik arttı şuan 5 aylık hamileyim darısı sizin başınıza inşallah 🙏🏻
Berraeray1 Ummumuhammed Canım şöyle biz 2,5 yıllık evliyiz ilk günden beri korunmuyorum ama nasip olmadı nisan ayında eşim varikosel ameliyatı oldu ameliyat olmadan öyle 80 milyon sperm vardı hareketlilik 0 dk ameliyat sonrası keçiboynuzu kürüyle sayısı 120 milyon oldu ben onun fayda ettiğini düşünüyorum sayıya ama hareketliliğe bir faydası olmadı hala 0 onun içinde takviye verdi doktor
minipanda Berraeray1 meraba benim esimde 2 ydi ameliyat olmadab once ben 3 ay keci boynuzu yedirdim çakşir suyu icirdim hareketlilik artti artinca biraktirdim bir ay sonra yine düştü hareketlilik yani çaksirla yuzde 40 ileri yuzde 10 yerinde olmustu
Ummumuhammed Rabbim tez vakitte kucağımızı doldursun inşallah benim eşimin de değerleri düşük seninki çok daha iyi bizimkine göre Rabbim büyük… Bende keçiboynuzuna başlayacağım sperm hareket 0 bizdede
Berraeray1 Ordu’da yaşıyorduk orada özel hastanede ameliyat oldu eşim şimdi şırnağa tayin olduk burada herhangi bir doktora görünmedik Adana’da ki bir doktorla tanıdık yardımıyla iletişime geçtik oda promen K yı çok önerdi şimdi onu kullanıcaz
Berraeray1 Burada bir postta bir hanım arkadaş yanıklarbaharat diye bir instagram sayfası önerdi orada da soruna göre kür yapıyorlarmış orayı inceliyorum sende bir bak istersen
Senaesmer Berraeray1 merhaba bende 3kez tüp bebek denedik olmadı yanıklarbsharatta gittik biZe uygun takviye edici kurşunlar verdi şuan kullanıyoruz hemde 4.tedaviye başlıyoruz hayırlısı olsun olumlu olumsuz dönüşümlerimi yazarım.
Berraeray1 minipanda ah canım benim eşim mümkün değil çakşırı içmez bir kez tadına baktı 2 gün midesi bulandı son çaremiz promen K onu da deneyelim olmaz da tüp bebek falan artık
Ummumuhammed Evet demin gördüm de Celalettin Peru hoca var sanirim onunla tedaviye başlayacağız bı yandan da doğal kürler araştırıyorum
minipanda Berraeray1 biz procertin men kullaniyoruz sayiyi arttirdi baya ama sizin ileri hiz icin birşeyler yapmaniz lazım
Ummumuhammed Eşim ilk test verdiğinde sperm görülmedi çıkmıştı tabi o süreç çok kötüydü şok olmustuk daha sonra bir arkadasinin vesilesiyle ceviz fındık keçiboynuzu tozu kara üzüm çörekotu çörekotu yağı hakiki bal hepsini karıştırıp karışım yaptım ve ek olarak çakşır kökü otunu alıp kaynattım ayrıca çakşır kökü suyunu da içirdim ve çok şükür azospermi olmadığımızı ogrendik yeni yaptığımiz testle.simdi de sayısını ve hareketini yükseltmem lazim
Ummumuhammed O ilişki pozisyonuna bakacağım ilk azospermi gibi ağır biseyi duyunca çok kötü hissetmiştim kendimi ama şuan daha iyiyim, çok şükür sperm var. Elimizden geleni yapacağız gerisi takdiri ilahi. İnsanlar rahat bırakmıyor ki kafana takmayasin
Ummumuhammed Elif9196 yaa maşallah ne güzell Rabbim Salih salihalardan eylesin evladinizi size bagislasin ☺️ takviye macun ve vitamin olarak ne kullandınız ☺️