yildiz_07 Bfduam Yok hayır 3 gün gecikti test yaptım direk silik çıktı sonra kan verdim kanda da pozitif çıktı
Sumeyyebeyzaa Mervesude01 bence çıkmaz bekleyin biraz geç döllenme olduysa çıkmaz benim geç döllenme olmuştu adetimin üzerinden 8gün geçmesine ragmen kan testinde çok düşük çıkmıştı idrar testinde çok çok silik bekleyin derim
Mervesude01 Sumeyyebeyzaa çok sağol canım Allah razı olsun ama regl oldum 😓 hayırlı olsun bebeğin de 💕
minikumutlar Mervesude01 valla bugün 9.gün ama kanda 0.2çıktı göbek etrafıma dokununca ağrıyor göğüslerim ağrıyo sırtımda var belde ara ara bilmiyorum kiii olmazsam pzt kadın doğuma gidicem kuzum
Mervesude01 minikumutlar git canım ama bana kalırsa var yada geç döllenme de olabilir baksana hala olmadin belirtiler de var inşallah var kuzum sen git yinede
minikumutlar Bfduam valla canım 11gün oluyor bugün hiç böyle olmazdı en fazla 5 gündür gecikmem oda 1 kere olmuştu
minikumutlar Mervesude01 hamilelik öncesi tahlillerimi yaptırdığım doktora aldım yine erkek ama alttan muayene etmez inşallah 🙏