Mervesude01 minikumutlar oyyy inşallah vardır minik yavru yaaa ay inşallah ya inşallah canım benim yaaa 😍❤️❤️❤️bende heyecanlandım bak şimdi 💕💕
minikumutlar Mervesude01 valla kzuum bende öyle heyecanlandım inşallah vardır artmıştır değerim ben 12 sene sonra olmuşum rabbim bana erken nasip etsin 😘😘😘🥰🥰🥰
minikumutlar annesialisi melis antalya labaratuvar yazıp ilk çıkınca girin orda hasta sonuç var ona tıklayıp tc ni ve tüp numaranı yaz canım
Mervesude01 minikumutlar Amin inşallah kuzum inşallah yukselmistir tabi canım içime doğdu inşallah ya vardır Rabbim sana o duyguyu yaşatsın inşallah benim eşimde 16 sene mı ne sonra olmuş kuzum 😍❤️ herşey nasip kısmet Rabbimden herşey 💕💕💕
minikumutlar annesialisi valla bilmiyorum ben geçen baktığımda 10 11 arası çıkmıştı bugün mü verdin kan canım
misslaviniaa minikumutlar biliyom canim hadi hayirli haberler insAllah hepimize bekleyenleeere❤️❤️❤️🤲🤲🤲🤲
annesialisi minikumutlar yarın sabah vericem ama sonraki güne kalırsa hafta sonu oluyor mecbur özele gidicem ordanda 50 tele istiyorlar boşa vermiyim dedim
Ozlem42 minikumutlar benim 16 yaşında bir oğlum var bu 2. Evligigim 3 yıllık evliyim 3 yoldur da olmuyor