Ayseceferli Evet dun koronamiyim diye bi post acmisdim bu gun test yapdirdim ve cevapi pozitif😶 bebisime bi sey olmaz insAllah🙏
35SD28 Ayseceferli 1 hafta önce karantinam bitti. Çok şükür sağlıklıydık ve ayaktaydım. Çok geçmiş olsun. Bol sarımsa, Sıvı, meyve, et çorbaları tüketin. Benim canım bir şey istemiyordu az ama sık yemek yemeğe çalıştım. Muz kaşar cevizi eksik etmedim. Süt yoğurt kefir. 14. Gün ayaktaydım çok şükür ve kan sulandırıcıya başlamıştı acil doktoru. 10 günlük
Meleklerim34 Ayseceferli çok geçmiş olsun ben de 3 gündür karantina dayım nasılsınız şikayetleriniz neler birde kaçıncı haftadasınız
Ayseceferli Senosum38 cok sagolun. Belirtiler atesimin olmasi, agrilarim oluyordu bas agrisi hic gecmiyordu, tansiyonum cok yuksek oluyordu halada oluyor bunlar oksuruk bogaz agrisi bu gibi seyler
Morika Birşey sormak istiyorum, bebeğin hareketlerinde azalma var mı? Yoksa aynı hareketlilik devam ediyor mu?
Ayseceferli Morika bebegim zaten az haraketliydi ama bu son iki gundur kipir kipir masAllah. Sanirim oda bi seylerin ters gitdiyini anlamis😄
Ayseceferli Meleklerim34 sikayetlerim bas agrisi tansiyonun fazla olmasi, halsizlik , bogaz agrisi, kuru oksuruk, nefes darligi , oynak agrisi, ishal ama cok fazla degil, tat ala biliyorum ama cok zayif. 29+2 haftadayiz🧿
35SD28 Yasafi-23 17. Haftanın içinde oldum. Şu an 20+4 üz. Aşım yok ama eşimin çift doz biontech aşısı vardı. Onda tat koku kaybı oldu.
Bademd Ayseceferli kac haftaliksiniz ve kan sulandirici verdiler mi vermedilerse bile mutlaka yazdırın kullanın
Yagmurdgdgn13 Bademd ben de 26haftalık hamileyim. 4 gündür koronayım ve çok zor geçiyorum. Normalde trombosit değerlerim çok düşük. Yani kanım sıvı. Yine de kan sulandırıcı kullanmam gerekir mi. Doğum doktorumla görüştüm böyle bi öneri de bulunmadı
Ela532 Korkma canım bende yeni atlattım ilk 4 gün çok zorlandim ama sonra düzeldim çok şükür bebeğime de birsey olmadı ama doktoruna danış coraspin kullanmam gerek mi diye . Bol bol turşu ye ve suyunu iç kemik suları falan iç meyve ye bagisikligin güçlensin
esraoyku17 Çok geçmiş olsun ben de post açmıştım 3 gün önce bende pozitifim şuanda . 30 haftalık hamileyim ilk bacak ve baş ağrısıyla başladı 3 gün ağlattı süründürdü beni sonra burnum tıkandı ve öksürük başladı . Şimdi daha iyiyim çok şükür . Daha aşı da olmamıştım ne koku alabiliyorum ne de tat çok kötü bir durum . Yatmadan kesinlikle sıcak bir duş alıp ıhlamur içip yatıyorum şok iyi geliyor
Ayseceferli esraoyku17 bende de oyle basladi 3 gun bas agrisi ve bacaklarim cok kotu agriyordu. Bende 29+2 haftaligim. Burnum pek fazla tikanik degil ama oksuruk var bogaz agrisida var nefes alamiyorum bide
Yagmurdgdgn13 Bebek4545 3.gün bogazım yanmaya başladı.4. Gün vücudumun agrısı bi anda çok kötü başladı hemen test yaptırdım sabahı pozitif.