Meleklerimmm3 melekanesi evet mama+anne sütü aldılar bence sizde hemen eve gelirsiniz haftaları gayet güzel çünkü 😇 sağlıkla kavuşun inşallah mama bulundurun hastane çantanızda ihtiyaç halinde aldırıyorlar çünkü
melekanesi Meleklerimmm3 inşallah canım. Mama koydum çantama. Hipp marka aldım. Sen ne kullanıyorsun?
Meleklerimmm3 melekanesi ben bebelac gold kullandım hiç gaz kabızlık problemi çekmediler aylık 1-1.5 kg aldılar o dönem de büyüdü artık bnmkiler 3 yaşında 😇 cuma günü abla abi olcaklar bile ☺️🙏
Meleklerimmm3 Pelin-1 doğumdan 1 hafta önce 2400-2500 çıkmışlardı zaten son haftalarda az alıyorlar ikizler 100 gram civarı artıyordu haftada 30lardan sonra
Hicoo melekanesi 6 yıl önce kızım 37+4 de doğdu direk yukarı odaya çıktı kuveze almadılar şu an 6 yaşında ve abla olucak inşallah ♥️
Hicoo melekanesi sütümde hemen gelmişti 2980 gram olarak dünyaya geldi Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı doğumlar diliyorum
Pelin-1 Meleklerimmm3 35+6ydik bugun 2250gramlar geriden geliyor kilolari maalesef inşallah kuvoze girmeyiz bizde 1 hafta sonra dogum var
Meleklerimmm3 Pelin-1 sanmıyorum çünkü kilodan daha çok ciğer gelişimi önemli bu haftalarda tamamlanıyor oda genelde oğlum 2320 doğdu minicikti ama çok güçlü oluyorlar sağ salim evinize bebeklerinizle dönersiniz sizde inşallah 🥰🙏
Zeynep_49 melekanesi bende 37+3 doğum yaptım evet 5 gün kaldılar kanda enfeksiyon vardı çok şükür şimdi evimizdeyiz iyiyiz
Kdrrelk Dün kontrolüm vardı 35+6 Dı ve kilosu 2. 684 gr boyu 46 cm sizce nasl bilgisi olan varsa yaza bilir mi 🤷♀️🤔