Merve2697 alparslanannesii1661 ne demek canım benim. Bende aklıma gelene kadar kuruyan boğazımla dolaştım. Sonra geceleri yatmadan yatak başına büyükçe havlu yıkayıp sıkıp asıyorum hiç yoksa nemlendiriyor baş ucumu♥️ Başka da bir çözüm bulamadım
Elsu26 deletedmom87894 oğlum olacak 30+4 çok şükür şimdiye kadar rahat geçti genelde ilk aylar hariç inşallah sonuna kadar rahat geçer 😊😊
Betus34 Ben 30. Haftamdayım ama kalçamda yolculuktan kalma inanılmaz bi ağrı var 10 gündür geçmiyor bide geceleri dönemiyorum sağa sola çok bel sırt ağrıları başladı varmı böyle olanlar ya sanki erken başladı benimki daha 2 ay var doğuma sanki son zamanlara gelmişim gibi ağırlaştı. Allah nasip ederse kızım olucak inşallah hala bi isim bulamasakta 😅
Didemmmmm deletedmom87894 35+3 oldu oğlum 🙏🏻🧿💙 gaz sancısı ve şişlinlik dışında ara ara bel ve sırt ağırlarım oluyor. Perşembe günü doktora gideceğim ilk nst mize gireceğiz. Heyecanla gün sayıyoruz bakalım🙏🏻 Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
charlottececi mehvesyldz61_ mide bulantınız var mı acaba? benim de ilk ay; burun tikanikligi, gece ates, uykusuzluk, asırı göğüs hassasiyeti. Zaman zaman minik kasık agrıları 😄
rabiamustafa deletedmom87894 29+3teyiz kızım hiçbir sıkıntı çıkartmadı şimdiye kadar hamile olduğumu anlamıcam maşallah o güzel tekmeleri olmasa😍😍😍
TubaDMR4 deletedmom87894 20+2 bu zamana kadar çok zor geçti ya bi kaç defa acillik olduk kanama nedeniyle haftalık iğnelerle iyi geçirmeye çalışıyoruz😏 ama yinede mutluyuz bunuda atlatıcaz💪🏻prensesimiz olcak inşallah🥰🌸
Senaoztrk Bende 11+4 bulantım çok çok hafif yok kadar az sabahları ama geçen hafta 1 gün sırt ağrım olmuştu 1 hafta sonra bgn tekrar sırf ağrım var sağ küregim agiyor böyle olan varmı doktorum gebelikte genelde sırt ağrısı beklemeyiz idrar yolu enfeksiyonu arastirabilirz dedi yarın gidecem muayneye ama bu şekilde olan varmı
Selenimo Bebegim2022 5. Hafta da başladı 11. Haftadayım git gide daha kötü oluyorum Priliam kullanıyordum ilk haftalarda kurtarıcımdı şimdi asla işe yaramıyor. Ama ayva üzerine limon sıkıp yiyin beni bi o rahatlatıyor 😢
Bebegim2022 Selenimo ilaç kullanmak istemiyorum henüz almadım ama ilerleyen günlerde bulantidan beslenemez duruma gelirsen mecbur kalabilirim.. Ayva ve galeta , kraker bunlar biraz olsun rahatlatıyor..bulantiya da yine razıyım da anı kusma hissi çok zor durumda bırakıyor beni..bı yere çıkmaya korkuyorum artık . Dün market alışverişi mı bile olduğu yerde bırakıp arabaya koştum..o derece yani
Firu123 Aysmrc benim için kız erkek fark etmiyor sağlıklı olsun yeter ama kız olursa çok şaşırırım çünkü eşimin ailesinde hiç kız yok 5 kardesler hepsi erkek eltimde 3. Çocuğu 2 gün önce doğurdu o da erkek oysaki son aya kadar alışveriş yapmadı belki cinsiyeti döner diye😂
Asli06 deletedmom87894 22 haftalığım ilk haftadan beri çok rahat geçiyor maşallah hiç hamile değilmişim gibii
ftmnr_drgt Asli06 Masallah 🧿 bizde 23 uz kizimla hic bulnti kusma yaşamadım doktor sanslisiniz demisti normal rutinde geçti hep, hızla büyüyen bir gobisleyim🙂
ftmnr_drgt deletedmom87894 Kızımız olucak 23 haftalığiz, rahat gecen bir hamileligim oldu hiç bulantı kusma yaşamadım normal rutinde devam ettim ,şuan sadece nefes tıkanıklığı oluyor gece uyanmalarim çok oluyor bu günlere şükür 🙂
Mutlu_anne ftmnr_drgt benimde kız ilk üç ay sabah kusmalarim olmuştu ve aşırı derecede iştahsızlık vardı