alparslanannesii1661 Cigdemm15 uyuyamak psikolojik olarak beni mahvetti burun bandi kullanin kesinlikle az da olsa rahatlatiyor bogazlarim cok kotu oldu surekli agzimdan nefes almadan sesim gitti
alparslanannesii1661 Mrlorki bende burun bandi kullanıyorum ama nazalnem nedir hic duymadim iyi geliyorsa hemen alicam
gzem_ctyk alparslanannesii1661 Bende 35+4 te aynı sorunu yaşıyorum yemek yerken bu durum özellikle beni çok yoruyor hem çiğneyip hem nefes almak çok zor 😣
alparslanannesii1661 gzem_ctyk burun bandi kullanin birazda olsa inanin rahatliyorum ama yemek yemekten sogudum dun aksam oyle zorlandım bant takip yiyorum boğazlarım mahvoldu öyle aciyor sesim gitti bol bol ilik seyler içiyorum burnuma okyanus suyu sıkıyorum sizede tavsiye edeyim
Hidayetliya deletedmom87894 zor geçiyor 😔 eklem ağrım çok oluyor .. 15 bucuk aylık kızımda var.. Birz yorucu da geçiyor
charlottececi mehvesyldz61_ mide bulantınız var mı acaba? benim de ilk ay; burun tikanikligi, gece ates, uykusuzluk, asırı göğüs hassasiyeti. Zaman zaman minik kasık agrıları 😄
Busra2013 mehvesyldz61_ ınsallaj ole devsm etmez ya ben 21 gırdım agrım baslsdı sımdı 22 oldum hala ahrı var çok zpr
Gnc27 12.haftadayım grip oldum 😔en Kısa sürede nasıl atlatabilirim ki 😵💫Hem çalışmak hem hamilelik çok zormuş 😔
alparslanannesii1661 Crnnn7 sterimar aldim ben burun bandi kullaniyomusun sen ikisi destekli az da olsa uyuyorum
Nisa46nur deletedmom87894 Ben iki kızımda zorlandım ama bunda rahattım elhamdülillah 14 haftalık hamileyim
Crnnn7 alparslanannesii1661 sterimar aldım sabahları biraz rahatlattı ama akşamlarıı o bile işe yaramıyorr azıcık bi soğuk gelsin veya nemsiz kalayımm inanılmaz hiç işe yaramıyor 😭
Merve2697 alparslanannesii1661 çok geçmiş olsun canım o kadar şiddetli olmadı bende. Ama sana tavsiyem gece en azından buhar makinesi varsa çalıştır boğazın kurımasın yoksada ben havlu ıslatıp baş ucuma koyuyorum çok etkili oluyor en azından nemli hava giriyor ağzımdan
alparslanannesii1661 Merve2697 bu hiç aklıma gelmedi çok teşekkür ederim buhar makinesi yok malesef ama havlu islatip koyabilirim başıma en azından biraz rahatlarim cok sagolun 💜💕
flowerfly Hamilelik başladı 7.ayım bitiyor benim prensesim çok uslu galiba.sadece 2 kişiyiz diye hemen yorulmam dışında Hiç bir zorluk yaşamadım. Bu ay bu olacak şu olacak deyip beni korkutmaya çalışanlara rağmen.Hatta hayatımın en güzel 7 ayı diyebilirim. Bir tek ona kavuşmak kaldı inşallah herkes sağlıkla kavuşur bebeğine… 🧿🥰
nurunhayali deletedmom87894 18+4 haftadayım daha iki erkek geliyor hayırlısıyla🤲🏻 Şimdiden bile biraz zorlanıyorum nefesim daralıyor sırt ağrılarım çoğaldı midem hergün yanıyor bulantılar geçmedi ilaçla ayaktayım olsun bunada şükür 🥲
Merve2697 alparslanannesii1661 ne demek canım benim. Bende aklıma gelene kadar kuruyan boğazımla dolaştım. Sonra geceleri yatmadan yatak başına büyükçe havlu yıkayıp sıkıp asıyorum hiç yoksa nemlendiriyor baş ucumu♥️ Başka da bir çözüm bulamadım