bireylulmeselesii Ya kızlar canım çok midye istiyor 2 gündür. Normalde de çok severim dayanıyordum ama şu masterchef yüzünden ağzım sulanıyor resmen:( zararlı diye yazıyor her yerde ama. Var mı hamilelikte yiyen bir zararını gören ya da görmeyen
MerveeD bireylulmeselesii şuan aynı durumdayız bende çok çok seviyorum şimdi tw de de görünce resmen agzım sulandı eşim yiyelim dedı ama ben cesaret edemiyorum
MslAknn bireylulmeselesii bende aynı durumdaym ama arastırmalar sonucu yenmemesı gerekıyomus hamılelegm basından berı asırı aserıyorum
bireylulmeselesii MerveeD doktoruma sordum dayanamayip baya güldü . 1 kerelik olur dedi ama. Ben emin olamıyorum ama duramıyorum da :(
bireylulmeselesii MslAknn :( nerde zararlı bir şey var o gelir aklımıza zaten. Doktorum 1 kerelik ye bir şey olmaz dedi ama. Endişeliyim
AdenEva 2-3 tane yiyebilirsiniz en azından nefsinizi köreltirsiniz. 2-3 tanenin ya da 5 tanenin bir zararı olmaz bana doktorum öyle söylemişti. Ama doyumluk yemek tabi zarar verebilir o kısmını bilemem
bireylulmeselesii Drydgs vallahi ben de aradım al gel diye. Dün de istemiştim zararlı diye olmaz dedi. Bugün doktora sordum. O da 1 kere ye bise olmaz dedi. Ama benim canım doktorum hep iyimser beni rahatlatmaya çalışıyor. Ama hem istedim hem vicdan yaptım napim bilemedim 😂 bi daha izlemeyelim en iyisi 😂
bireylulmeselesii 6464_iiiaakk yani bu aşerme midir bilmiyorum hiç yaşamadım ama. Ağzımda tadı var şu an işte:)
Miniqimm160821 bireylulmeselesii Nefis köreltecek kadar 3-5 adet yemenin bi zararı olmaz diye duydum sadece yemememiz gerekenlerin aç bitir gibi pişmemiş et türleri bunların bize parazit oluşturduğunu biliyorum özellikle bebeğe afiyet olsun canım git bi iki tane yeee bebiş de aşermekten vazgeçsin 🤗
Aybike123 bireylulmeselesii ben bugüne kadar hiç yemedim ama masterchef te görünce canım çekti sadece bir tane tadına bakmalık yiyecem dışarı çıktığımda😂😏
Drydgs bireylulmeselesii 🤣🤣🤣aynen kuzu izlememek lazım eşimde diyor sana pilav yapsam onu ye limon sık üzerine 🤣🤣🤣🤣