Melos12 Byztrkravc 11+2 yim daha 12 olmadım ama iştahsızlık halsizlik var arada miğde bulantısı 😒 sende neler var canım
deletedmom87894 Byztrkravc canım benimde mide bulantım yok sadece 1 kere oldu bi ağrımda yok çok şükğr sadece 2 gündür gece uykumdan uyanıyorum bi sebep yokken☺️
aysnrsvs Byztrkravc hiç geçmeyen bulantı halı halsizlik yorgunluk sürekli uyuma isteği normal de koku alamayan ben en güzel kokular bile iğrenç geliyor 😟 su içmeye hasret kaldım
Merveliku Ciddi bulantı var aslında geçen haftalarda azalmıştı şimdi tekrar başladı . Uyku sorunu 😞 iştahsızlık daha saymak istemiyorum 😂
Byztrkravc Merveliku yaa Allah kolaylık versin canım benim de ara ara kasıklarım ağrıyo gibi oluyo şimdiye kadar bi kere midem bulanmadı şanslı hamilelerdenim 😇
deletedmom87894 Byztrkravc bende 6😞kilo aldım şuan sanki iştahım kapandı gib öncesi çok yemek istiyorudm
Byztrkravc AselinAnnesi22 bişey olmaz Allah’ın izniyle kuzum bende geçen doktora sordum midem hiç bulanmıyo normal mi diye üst katta 2 hastam yatıyo oturda şükret dedi 😂
Melos12 Byztrkravc çok iştahsızdım o zamanda normalde aşırı çok yiyen biriyken yemek aramayan insana dönüşmüştüm ama canım hep bişey çekiyordu şuanda öyle ama çok abartılı yiyemiyorum ☺️