Sedoliii Sevgili anneler tatile yalovaya geldim detaylı ultrason devlet hastanesinde yok. Bi tane özel hastanede 500 tl dedi. Normalde özel hastanede çektiren var mı? Fiyatlar ne kadardı? Bu kadar uçuk bir rakam beklemiyordum
Deletedmom434 Sedoliii tıp merkezlerinde biraz daha uygun diye biliyorum araştırma yapabilirsin biraz daha 🙈
yntrkbrr Ben de bodrumdayim özel bi klinikte 300 tl ye yaptıracağım.. özel hastanelerde fiyatlar hep yuksekmis 300-600 civarinda maleseff..hatta acıbadem hastahanesinde 700 dedilerr 😮
Zhrnc Melhaercan normal muayene esnasında bakıyo olabilirler Ben medikale gidiyorum doktorum rutin muayene zamanı detaylıyı yapıyo ekstra ücret almadan
istanbulluanne Yenianne25 Istanbul sislide yaptircagm tekirdagdan gidicem valla. Osman Özyurt a özel klinik.
Deletedmom434 Happymammy evet 40 dakika baktı cd verdi ayrıca telefonumuza video çektirdi renklide siyah beyazda baktı
GzdeBilgeYlmaz Kızlar Ben devlet hastanesi kadın Doğumdan perinatoloji bölümü için talep açtırdım doktor dan rica edip daha sonra 182 den bu alanda iyi olan eğitim ve araştırma hastanesi perinatoloji bölümünden randevu aldım hemende verdiler günümü. detaylıyı bu şekilde yaptırdım, doktorlar Prof ve uzmanlardı size de tavsiye ederim gerek Yok o kadar ücret vermeye hem.. Sağlıklı olduğunu duymak yeterliydi benim için
Puhukuzusu GzdeBilgeYlmaz Doktora mutlaka talep açtırmak gerekiyor değil mi? Açtırmayan direkt 182’den alamıyoruz sanırım. Siz hangi hastaneye yaptırdınız detaylıyı, hangi doktora:) ben de devlette araştırıyorum da çünkü.