prensesimveannesi Belki post açınca doğururum genelde öyle oluyor post açan doğuruyor 😂 siz ne durumdasınız kızlar bende hiç sancı kasılma ağrı yok 1 cm açıklık var sadece 😂
momsturk prensesimveannesi ben de bugün 38 oldum. nst ilk 35 le başladı aha dedim inşallah yükselir. yok nerde 22 de kaldı 😂😂 çocuk da kanala inmemiş. ya zamanı normal 40a kadar yolu var ama insan doğsun istiyor ne bileyim 🤷♀️
Hilal-95 prensesimveannesi benmde sancım var ama açılmam yok bu bebeler neden böyle ya🤣 37 ben daha gerçi ama bakalım sağlıkla alalım inşallah 🙏🏻
Busra_spmz prensesimveannesi valla canım bende 39 haftalığım gelmek bilmiyor kızım bide kız çocukları erken gelirler diyorlar ☺️
Hilal-95 prensesimveannesi bnmde kasılmam var sancım felan ama açılmam yok🤣 sancıyla acılır dediler ama bakalım🤣
Sedaakgulx honeyland bende 38+5 deyim sen gibi arada kasılma ve hep bel ağrısı var bekliyoruz. Bide benim jajina bölgemde kemik ağrısı gibi ağrı var hep sende de oluyo mu?
Hrygkcshn Bende 39 oldum 1 cm açıklık var dedi cuma günü hafif sancı verecek 40 olduğum anda da suni sancı verecek bakalım
Merve1502 39+1 ben 2 haftadır sancı çekiyorum kasılma bel ağrısı ama sıklaşmıyor düzenli değil 2 haftadır hala 2 cm inşallah gelir hayırlısıyla suni sancı istemiyorum hiç
prensesimveannesi Merve1502 bende istemiyorum ama hiç bi belirtim yok 1 cm açıklık dışında mecbur suniye kaldım 😭
Zehra51 Ahh ahhh 39+2 bnm de 🤣 3 haftadır doğurmaya çalışıyorm artk eşime bugünde yavrulamadm demekten usandm😁😁
prensesimveannesi mom170 çarşamba 40 oluyorum canım suni ile başlatacak doktor 40 dan sonra riskli olur dedi
Merve1502 prensesimveannesi kısmet cnm hiç belli olmaz birden gelebilir sancı hayırlısı olsun inşallah