Arsima4 Bsraabsr 33 haftaligim 17 haftadan beri kullanıyorum doğuma kadar devam öyle olsa dr vermezdi herhalde
Meliha__ Bsraabsr bende kullandım kasılmalrım oluyordu durdurmuştu baya Bi cok uzun süre kullanmadım ama
Esrabahar Bsraabsr bende serklaj oldum günde 2 kere kullanıyorum sabah akşam ama ilacı aldıktan 1 saat sonra tansiyonumu olcuyorum 90-50 altına düşerse çubuk kreker yiyorum 3-4 tane doktor öyle dedi
Bsraabsr Ebrubuse doktor onerdi bugun 34 haftaligim sancilarim cikti verdi ama cocuga zarari olurmu ne zaman dan beri kullaniyorsunuzu
Dilarass Bsraabsr ben 29 dan beri kullandım 36 da bıraktım doktor dediyse kullanın bir sıkıntı olmaz😊
ctndg Bsraabsr çocuğa zararı olsa doktor vermezdi 2 haftadır kullanıyorum. Krampları falan azalttı onu kullandığımdan bu yana veriyorsa doktorlar vardır bildigi.
Linaebser Merhabalar doktorum bugun banada verdi 36 haftalık 2 cm açılmam var kasılmalar dursun diye verdi ama kalp ilacı dedi eczane kafam karıştı inşallah iyi gelir hepimize 🌸🌼
Baharozdemir Bsraabsr fazla evet ama dr um verince yapcak bişey yok. Ikinci serkulaj olunca sonuç böyle oldu maalesef
ctndg Bsraabsr valla ben kisitlamadim da yiyeceklerden tuzlu ekşi baharatlı acı ne bulursam yiyorum 🤷🤦🏻
ctndg Bsraabsr aynen 30 mg yok hayır gördüm ama bence bi önemi olsaydı doktorumuz veya eczacimiz o konuda da bilgilendirirdi.
Bsraabsr ctndg bende sordum simdi doktora icebilirsin bi onemi yok onun dedi ictim bakalim ilkini attim ins karnimdaki sertligi gecirir asiri toplandi bebek karnimda