Bebegimm1 tgba715 yaaa gerçekten mi inşallah öyle olur 🙏🙏 evet doktor da normal dedi ama çevreden hep daha yüksek kilolar duyunca az kalıyor insan endişeleniyor 🙁
tgba715 Bebegimm1 hayır öyle düşünmeyin hiç bir hamile ile hiç bir bebek ile kıyas yapmamak lazım mesela sizin aldığınız kilo başkadır benim aldığım başka hiç takılmayın bunlara ki doktor da normal demiş 😊
Pnryr Bebegimm1 34+2 de 2535 gr dı ama burda sorarak kafanızı karıştırmayın bence herkesin bedeni farklı olduğu gibi bebeklerimizde farklı dr un dediğine güvenin sağlıkla gelsin minnaklarımız
pamukkizimm Bebegimm1 bugün kontrolümüz vardı 35+0 ız kilosu 2650 dedi doktorumuz haftasıyla uyumluymuş çok şükür 😊🙏🏼
ayseumuy Bebegimm1 bencede iyi benim 32. Haftada 1800 Dü bugün 34 olduk yarın kontrol var merakla bekliyorum bakalım kaç olduk ama benimde 2200 dür enfazla
S_da ayseumuy masallah oyle devam etsin insallah 🤲🏻 neler yediniz ozellikle yediginiz şeyler oldu mu bu süreçte?
mavi_kus Bebegimm1 34+1 de 2240 gr dı banada doktorada az geldi ama yapacak bir şey yok inşallah sağlıcakla doğarlar.. şuan 35+4 kaç kilo bilmiyorum
dundarrmervee Bebegimm1 Mahsuru yoksa neden o kadar erken sezaryen günü verdi ki. Günümüz nereyedeyse aynı o yüzden soruyorum ☺️ Allah sağlıcakla kavustursun