Bebegimm1 Kızlar bizim 34+3 oldu bugun kontrolumuz vardı. Bebegin kilosu için 2260 gr normal dedi doktorumuz 30 Kasım icinde sezeryan gunu verdi. Kilosu az mı acaba sizinlerin nasil bana az gibi geldi🙄 3 kilo dogar mi acaba 🤦
Semiha_ Bebegimm1 33+2 de 2200 kg dedi doktorumuz normaldi sizinde normal o zamana kadar 3 kg olur Allah’ın izni ile yediklerinize ekstra dikkat edin bence 🙂 sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🌼
Dilekleklek Bebegimm1 33+4 te 2250 di kilosu boyu hic sormadim ama fl den bakinca 46 cm gibi biseydi sanirim boyu uzun olacak demisti zaten dr um Kismetse bu persembe randevum var bakalim agirligimiz ne kadar olmus gorecegiz 3 kiloyu devirseydik icim rahatlardi 😁
Bebegimm1 Betfer ne yaparsak yapalım kilolarına müdahale edemiyoruz inşallah sağlıkla doğarlar 🙏🍀 ama kilo almaları için ekstra birşey yapilabilir mi bilmiyorum balık yağıda tüketiyorum hemde gebeliğin başından beri 🙁
S_da Betfer Size ne onerildi acaba tam olarak? Ben de 32+2 1500g kusur bir hafta geriden geliyor. Protein agirlikli beslenmem gerekiyormus. Gebelik sekerinden dolayi siki diyetteyim zaten 🤦♀️
Sevddaa Taner91_zemine benim erken doğum riskim var da bebeğiniz doğduktan sonra küvöze alındı mı acaba kilosu felan iyiymiş maşallah.
Betfer Bebegimm1 bende aynısı özel bi ilaç kullanıyorum başından beri balık yağı, Demir ve d vitamini en başından beri ama yok almıyor
Betfer S_da protein ağırlıklı denildi . Hepsini de yapıyorum inan ki ama tık yok . Mevsimi yiyecekler , muz , tahin pekmez denildi ama kilo almıyor
Deletedmom54555 S_da bizimde aynı 😓 32+0 da 1550 gram dedi bir haftaya yakın geride dedi. Haftaya cumartesi gideceğim inşallah kilo almıştır
tgba715 Bebegimm1 benim de 34+2de 2290dı gayet normal yani bak internetten hatta uyumlu çıkıyor haftasıyla 3300-3500 kg falan doğar dedi doktor benim de kasım sonu doğum insallah
Bebegimm1 tgba715 yaaa gerçekten mi inşallah öyle olur 🙏🙏 evet doktor da normal dedi ama çevreden hep daha yüksek kilolar duyunca az kalıyor insan endişeleniyor 🙁