Kbraackz kesinlikle devletin sunduğu en güzel imkan herkes değerlendirmeli diye düşünüyorum 🤗 2 sene önce doğum yaptım hem bulunduğum ilçedeki devlet hastanesinin gebe okuluna hemde merkezdeki şehir hastanesinin geve okuluna katıldım. İlçedeki gebe okulu çok detaylı değildi slayt üzerinden teorik olarak anlatıldı ama şehir hastanesininki gerçekten süperdi🌸 haftanın 1 günü 3 saatlik olarak 4 haftaya bölmüşlerdi ve düzenli olarak hepsine katıldım. Bu 3 saatin 2 saati maketlerle göstererek ve teorik olarakta tüm aşamalarını detaylı olarak anlatmışlardı kalan 1 saatindede spor salonuna geçip pilates ve egzersiz yapıyorduk🥰 orası sayesinde doğum korkumu tamamen yendim, fiziken ve psikolojik olarak doğuma hazırlandım öğrendiğim egzersizlere evde devam ettim doğum anında ne yapmam gerektiğini sancıyı nasıl karşılamam gerektiğini öğrendim hangi pozisyonlarda doğum kolaylaşır ve hızlanır öğrendim doğumahneleri gezdim ebeler ile tanıştım ve doğuma gittiğimde yine Plates topu verdiler ve onun üzerinde sancılarımı karşıladım bunlar sayesinde suni alarak doğum yapmama rağmen öldüm dediğim bir acı asla çekmedim sessiz sedasız kolay bir doğum başardım 🌸🤗

Böyle bir hatırası kaldı 🌸🥰