Kbraackz Neslihan3866 hiç kaçırmayın derim ☺️ Birde öyle uzun süreli değil 2-3 saat 4 gün olunca bir şekilde işler ayarlanır gibi geliyor.
Kbraackz _ipekkkkk haftaya için olan geçmemiştir hatta bugün biz 2 kişiydik hala gelseniz kayıt alırlar katılım çok yok sanırım. Hayrlısı olsun hakkınızda🌸
Kbraackz Ftsolgn valla yanımdaki arkadaş 8. Haftasındaydı. Zaten pandemiden dolayı kapalıymış yeni açılmış haberi olmuyor kimsenin ondan katılımda az oluyor sanırım. Yani son haftalar olursa bilgi daha taze olur diyorlar ama bence sizin içinde ideal hafta
Kbraackz Belsii_20 hem sosyalleşmek hemde bilgilenmek için gerçekten güzel. Öğrendiklerimden mi bi hava değişimi olduğundan mı bilmem eve geldiğimde çok daha enerjik ve mutluydum açıkcası ☺️
Belsii_20 Kbraackz Kesinlikle ben de sizin gibiydim, hatta biraz ağrılarım vardı onlar bile geçmiş gibi geldi 😃
Kbraackz Mrlorki Yeni mi irtibata geçtiniz? Çünkü ebe bize yeni açılma kararı aldıklarını söyledi bence bir izin çıktıysa tüm illerde aynı anda çıkmıştır.
Kbraackz Kub_ra Hiç bir şartı yoktu bana kontrole gittiğimde hemşire önerdi istersen bilgi al diye gittim sordum adımı soyadımı yaşımı numaramı aldılar 1 Kasımda başlayacak dediler sonra bu sabah gelecek miyim diye aradılar bu kadar.
Kbraackz Ozlem2206 Şehir hastanesi, devlet hastanesi, kadın doğum hastanelerine bir sorabilirsiniz. Devlete bağlı hastanelerin genelinde var sanırım.
Kbraackz Eylulgunes44 Konu başlıklarını yazacak olursam. gün: Gebelik ve Doğum 2.gün: Lohusalık, Anne sütü ve Emzirme 3.gün: Yenidoğan Bakımı, Yenidoğan Taramaları 4.gün: Nefes Egzersizleri, Gebelik Pilatesi, Yoga, Kegel Egzersizleri, Soru cevap ve Katılım Belgesi dağıtımı şeklinde benim çektiğim liste.