Deletedmom_33 Busra_y 6-7. Hafta lekelenmem olduğunda ve ilki kalp atışı durup kürtaj olduğumdan 6+4 gibi başlayıp 10. Haftanın sonuna kadar kullandım
Aslihan2 Busra_y kahverengi akintım vardı ilk haftalarda başlamıştım 16.haftaya geldim hâlâ kullanıyorum haftada 1 kere
Kubra5538 Busra_y benimde plasentam aşağıda olduğu için 20.haftamda kanamam olmuştu ondan dolayı 28.haftama kadar haftada bir kullandım daha sonra sıkıntı kalmayınca bıraktırdı doktorum
Busra_y Serpil-Harun21 geçmiş olsun benimde o riskim var basliycam ama doktor 3 haftalık verdi ayriyeten günde bir progestan kullaniyorum inşallah faydası olur
Serpil-Harun21 Serpil-Harun21 evet benimkinde üç haftalık verdi hafta da tek doz diye sizide geçmiş olsum siz hangi hastaneye ve doktora gidiyorsunuz benimki rahim kısalığından dolayı başlat erken doğum için
Aylinnnnnnn 6 haftada bir kaç damla kahverengi leke gelmişti onun için kullandım birdaha olmadı şükür
Busra_y Serpil-Harun21 ben konyadayim özele gidiyorum bendede rahim ağzı kisaligi var canım inşallah zamanında sagliklica gelirler
twinsmommmm 10.haftamda kahverengı lekelenmem oldu o haftadan beri kullanıyorum ıgne olarak haftada 1 21 haftalıgım hala kullanıyorum.
Lnur Haftalarda kanamadan dolayı düşük tehlikesi için haftada bir iğne her gün progestan fitil ve hormon ilaçları ile birlikte kullandım