Kizannesi92 Merveelisa Sanırım sizin sezeryan daha üç hafta var gayet iyi bir kiloda doğar bence içiniz rahat olsun ultrasyonda yanılma payı çok yüksek hiç sıkıntı etmeyin benim de normal görünüyor ilki gibi eğer kırkı beklerse dört kilo olur mu korkusu sardı şimdi de doguramam çünkü o kilodayken. 🙈
Annekusum Onceki cocuklarim minnak dogdular bundada pek dikkat etmiyorum ayni besleniyorum yapisindan bence zayf digsada dogunca hemen toplaniyolar bence cok takmayin
lentil Merveelisa yani sağlam beslenince hızlı alıyorlar. Bgn yani 10 gün sonra gittim muayeneye 600 gr almş. Ama nasıl beslendim anlatamam sana bende 10 günde 3 kilo aldm 😊😊😊 zaten çok şişman istemiyorm ben 3200 fln olsun yeter bana. İri olunca bir de doğurması var yani 😂😂
Mellisssa 36 haftada gittiğimde 2700 biraz minyon olcak demişti normal doğum düşündğüm için sıkıntı yapmıyorm zaten doktorlar sağlık acısından 2500 ile 4000 kilo aynı sağlık değerindedir sadece anneler biraz ele gelsn diye kilolu istoylr dedi çok haklı 😂
ElifNbglsahin Merveelisa merhaba cnm kiloyu çok takma kafaya sağlıkla gelsinler gerisi boş 32+6 da 2400 dük biz şuan 34 olduk 36 da kontrole gidecem bakalım kaç olmuş
219Eyll Merveelisa bizde dün gittik doktora 36 hafta 2kilo820 gram dedi .35 haftayla uyumlu minik biraz dedi .kafamı karıştırdı iyice.15 günde yarım kilo almış bence az değil ama doktor minik dedi 🤔
muallimehanimmom5 Merveelisa gayet normal benim 36. Haftada 2500 dü doktorun iyi demişti. Size neden öyle dedi acaba