aygunali 12a1999 Mende yenice baslayib 12 hefteden sora indi 18deyem uzumde hiss edirem az maz sepir alnimin qiraqlari falan ondada elim dinc durmur 🤦
aygunali Sema2001 cinsi hele bilmirem son getdiyimde 3 ay bitmemisdi sorada getmedim ki orta heftelerde deqiq bilinmir sabah gedecem inşallah qiz olacağı hiss edirem yuxuda da qiz deyibler mene sanki gorek
Aagazade Sema2001 obiri telim sindi mvaainur adiynan daniwirduy😃o getdi bu adim ilede tapdiy birbirmizi
aygunali Qizlar salam usmde hipertonus ( + + ) bele gosterdi coxdu? Sabah gedecem hekime hele tonus ziyandi?
Sema2001 aygunali 2ci derecedi deyesen🙄tam bilmirem mende çıxmamışdı tonus uje 4cü ayında 1ci dereceli çıxdı😕
aygunali Sema2001 mendede 3 ayina kimi yox idi uje 4 cu ayda getdim 2 plus cixdi. Hekim dedi belkede sidik kisesi dolu olub ondanda cox gostere biler. Gorek indi nece olur. Adeten tonus olanda qarin dibleeinde ağrı olur mende olmayib
AsrafliGunel Hamish mamalar necesiz ozel ve dovletde dogus edenler giymet araligi ile bagli melumati olan var?