Aidabagiroffa Sema2001 hee lap yaxshi.men amma hiss elemirem heleki..men ancaq uzaniram serklajli oldugum ucun. Hec vaxtda gedmir😣
Aidabagiroffa Sema2001 tikiw atilib uwaqliq boynuna. Uwaqliq boynu mende qisalirdi.ona gore.tikiw atildi.riskli hamilelikdi tez gelme ehtimalinin qarwisini almaq ucun
Aiteh aygunali kişiye gore deyisir. Mende 16 heftede tam iceride çitma kimi hissetmeye basladim o qeder gozel hisdirki.Allah herkese nesib etsim
aygunali 12a1999 salam bu aralar dehşet tokulmeyr baslayib her yerden sacimi yigiram evveldende sacim nazik idi indi de tam olub🤦
Sema2001 12a1999 ayyydaa sizdede tökülür🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️Uje bezmişem tökülen saçlarımı yığmağdan😞axırda keltoş olacam
12a1999 Sema2001 hə qorxuram məndı həkimimə dedim dediki 12 ci həftədə yoxlayb vitamin yazacam onnan sonra düzələcək
Sema2001 aygunali aydaa deme day hele saçımı hörüremki tökülməsin faydasi yoxdu elə bil kimsə saçımı evin her terefine sepeleyir
Bebiscann Sema2001 men de varam🤣🤣 çok güzel yaa çok seviyorum Azerbaycanlıları can dostlarımız iyiki varsınız ❤️❤️❤️❤️🙏🙏😘😘😘
Aagazade Sema2001 obiri telim sindi mvaainur adiynan daniwirduy😃o getdi bu adim ilede tapdiy birbirmizi
aygunali 12a1999 Mende yenice baslayib 12 hefteden sora indi 18deyem uzumde hiss edirem az maz sepir alnimin qiraqlari falan ondada elim dinc durmur 🤦