VefaZumrud Aidabagiroffa he mende hekime demisdim arada dusum uziye dedi yox dediyim vaxt gel 15i gedecem gorey neterdi veziyet ciyer iynesinde vursaq biraz rahat olardim
Tomi VefaZumrud mene dedi heleki yazmiram ağ ciyer iynesi 2 hefdedrn sora gel baxaq sora oda 2 ci gun grdecem
Tomi VefaZumrud qarnin bir terefi şirşir birde gorse nefes ala bilmirsen qarin sol teref qalxr belke sizde hec olmur
VefaZumrud Tomi nebilim bilmiremki usaq terpenib eliyende qarnim qalxir dusur baxanda gorsenirde yeni ama uje tuta bilmedim normaldi yoxsa yox😄
VefaZumrud Tomi riske atmir hekim mende hemde ozumde istiyirem ziyani yoxdu onsuz vurulsunki irag olsun tez dogulsa bari az qalsin kuvezde
Tomi VefaZumrud ay tez doguş demiyin vaxtinda olsun inşaAllah hamimizda mene 34 hrfdeye qeder gozfe ozunu dedi sora aktiv olarsan
VefaZumrud Tomi insallah teki hami catdirsin vaxtinda ama mende uje var deye erken olma riski ona gore vurulmalidi iyne . Men dogusda usagin zedelenmeyinnen qorxdugum ucun emeliyat istiyirem birde vaginak genislenme olmasin deye
VefaZumrud Tomi ne qeder duzelsede evvelki kimi olmaz axi baci adi hekimler misal getirirki sari ufurun sora bosaldin gorursuz evvelki halina tam qayitmir
VefaZumrud Tomi he men deyeceydim insallah birinci sen gedessen hekime sennen sora men sen get gel sorgu acarsan bizi etiketliyib
Aidabagiroffa Tomi inwAllah.men 17si gedecem.gorek mene ne deyecek.inwAllah hamimiz wad xeberle gelek