Aidabagiroffa VefaZumrud he yo 18 heftemde gedende baxacaq.dedi ya tikiw yada kalcuq bir wey var pessaridi adi diesen ondan qoyacaq.gorekde
VefaZumrud Tomi he ele bele de gor ne deyir bu turkler rahim kasilmasi deyire bax onuncundu bu derman qoymur ele sheyler ola birde deyirsene usaq yigilir berkiyir filan ne hiss eliyirsenki onda?
Aidabagiroffa VefaZumrud inwAllah Allah ozu komek olsun..Ne qalib dayy gunler tez gelib gedir .Sneincun su kimi gelsin gedsin inwAlah
VefaZumrud Aidabagiroffa insallah can hamimizcun. Vaxt ucur eslinde ama birterefdende getmir bidene dogsaydig😄
Aidabagiroffa VefaZumrud yaaa InwAllah🤲🏻🤲🏻Vallah hamile qalmirsan bir derdin olur qalirsan min derdin.wukur yene öhdesinden gelirik
VefaZumrud Aidabagiroffa he tikis olsa rahat olarsan mende hecne yoxdu Allah umidine durub usaq orda)) ona gore ayaga duranda qorxuram
VefaZumrud Tomi yeni meselen tutalim qarnin solu sisir tez kecir ama usaq tepiy filan vuranda terpenendede qarin qalxir yenir eyni sey deil?
Aidabagiroffa VefaZumrud He gorekde inwAllah az qalib eslinde gedmek isteyrdim bu hefte dedim qalsin hekimin dediyi vaxt gedrem.2heftede uzanim.gorum sonra hekim ne deyecek
VefaZumrud Aidabagiroffa uzi yoxlanisi vaxt bildiy sora kecdiy iyne dermana 20 gun sora birde getdim baxdigki bu defede acilis var
VefaZumrud Tomi men kesr emeliyatnan istiyirem deye happy mom nan getmirem 38 heftede goturur hekimim oda yanvarin 22 sine dushur
Aidabagiroffa VefaZumrud heye.. Tez tez gedendede gelirsen eve yene bir problem yene gelen seferki vaxti gozleki ne vaxt gedecem hekime.
Tomi VefaZumrud qarnin bir terefi şirşir birde gorse nefes ala bilmirsen qarin sol teref qalxr belke sizde hec olmur
VefaZumrud Aidabagiroffa he mende hekime demisdim arada dusum uziye dedi yox dediyim vaxt gel 15i gedecem gorey neterdi veziyet ciyer iynesinde vursaq biraz rahat olardim