miquelle Sema2001 normalda bize gore 12 heftedi amma doktor dedi ki 14 heftelikti 2 hefte qabagadi birde basadusmedim dedi 16 smdir bu nece olabiler?
Sema2001 miquelle sağ salamat olsun inşAllah. Elə niyə usmden keçmisən belke boyu 16sm olub uje ona göre deyib🧐 men öz teqvimime göre hesabladim hekim deqiq bir söz dememişdi mendede
miquelle Sema2001 heryerde yazilib o heftelerde 10 sm olur , bugun uzide dedi doktor, goresen sehf edib? cunku hec cur olabilmez 14 heftede
Nigarhacizade Nigarhacizade Sema2001 😹❤️ men 33+1🥳 bizde qızdı. Ama qızım 2hefte geriden gelir. Bu da bizi narahat edir. Deyir 3hefte olsa uje kesrka edilmelidi ama 2hefteye kimi normaldı 💕
Gunelmahmudova Nigarhacizade mende de 34 heftelik hamilelikdir. Sagliqla dogulsunlar inshallah 🙏🏻🙏🏻 Mayalanma gec olub belke? Mende de 4-5 gün filan geriden gelir. Uzist mayalanma gec olub dedi. Esas odur heftesine uygun olsun
Aylinim09 Nigarhacizade mendede 3 hefte geriden gelir mende kesr olacaq ama hekim.demedi prablem zad dedi dollenme gec olub sizdede dollenme gec olub?
Emilyamir Nigarhacizade Salam Nigar 🥰❤️ Mende 11+5. Ancaq 10 gun geriliyim var qorxmuyun gec mayalanmadir.Hekimim demeyib mene qorxulu bir weydir deye.Narmal oldu ve ya keser oldu ferqi yoxdu esas odu sagsalamat korpenizi qucaginiza alin inwAllah🤲🏻🥰❤️
Mouradi Sema2001 İnsaAllah cox sagolun, MasaAllah sag salamat qucaginiza alarsiniz 🥰 Burda tanis falan olar deye ozum haqda cox yazan deyilem uzrlu say 🥰 senin nece yasin var, ilk hamilelikdir ?
Sema2001 miquelle yha mende qız isteyirdim ama xeyirlisi olsun🤗 Mende hele hekim demeyib oğlandı ama çox şey yoxlamışam deyirler oğlandı bütün qohum eqraba ona göre heç yoxlatmağ istemirem ilkdi eslinde ferqi yoxdu ama qızlar daha cicili bicili olur🤗Qismet bu defe gedende görek ne deyecek hekim