Areninannesi2 Haftaya girdik Sizin doğum hangi gün belli oldumu benim yarın belli olur galiba daha belli değil Normal mi sezeryan mı sizlerinkii
Zkygmsbtr1 Areninannesi2 Benim bugün kontrolum var tekrar bakalım bizde 38 haftalık olduk beklemedeyiz ne gelen var ne giden😂
Arzu_94 Areninannesi2 37+0 bugün perşembe günü randevum var bakalım belli olacak sezeryan olursa daha önce 15 kasımda alırım demişti 😊normal doğum 22 kasım gözüküyor
Buse62 Esmaa-ess riskli Bi durumunuz yoksa bekleyin derim ben. benimde öyleydi çünkü 40 haftada hiç belirti yoktu hatta acile bile gittim kadın dogumun yakın degil dedi. 40+3 de Bi anda sancı açılma çok hızlı oldu normal dogum yaptım
Nisssss 35+6 16 kasıma gün verdi🙏 Bir sn önce geçse zaman keşke artık çoo zorlanıyorum.sizin nasıl gidiyor.
Kbmetu Arzu_94 aynıyız, benim bu haftaki randevumda belli olacak inş doğum şeklim. Çatı muayenesi yapacağını söylemişti.
Areninannesi2 Arzu_94 aynıyız bende yarın gideceğim bakalım hiç çatı muayenesi yapmadı nasıl oluyor acaba bilgin var mı
buglemmm-11 Ylzz00 bende aynı hafta aynı gündeyim ama çok kasık ağrılarım var karnımda aşırı büyümüş gelsinde kurtulim diyorum artık
Ylzz00 buglemmm-11 benm sadece rahim kasılmam vardı oda yok 2 gündür ne ağrı ne sancı bebekte kanala girmedi
Ay_parcasi Bende 36+0 olduk 18 yada 19 Kasım gibi alırız dedi 2.sezeryan olacağım Rabbim hepimizi saglikla kavuştursun yavrularimiza 🤲
Ay_parcasi Aranızda nefes darlığı özellikle yatarken gece nefes alamama sorunu yaşayan var mı 😭resmen dün gece uyandım boğuluyorum sandım ilk defa başıma geldi 😣
honeysmom Ay_parcasi Ben 🤷🏻♀️ Normalmis, cok kotu bi durum oyle oldugunda ya pozisyonunu degistir ya da basini yukselt biraz daha, oyle normale donuyosun.