Burcu98 merhaba 8 günlük bebeğe 90 cc çok fazla kusurak atması da bundan zaten ilk 30 la başlar bebekler sendende tek memede 60 cc geliyosa bu çok çok iyi maşallah biberon vermemeye çalış yada değiştir ben 2 çocuk annesiyim şuan 3. bekliyorum biberon olarak sana lansinoh var tavsiye ederim anne memesine yakın ve çok akışkan değil tabi sık verme öncelik kendin ol seni emmiyo diye üzülüp bırakma kendini biraz sabır gerektiren bi durum ben direk kundak yapar öyle tutturmaya çalışırdım memeye öyle öyle alırdı doktora gelince doktorlar hem anne sütü diyor sonra emmiyosa ver mamayı diyor onlarıda anlamış değilim zaten bende ilk başlrda mama takviyesi yaptım ama sadece geceleri gündüzleri akşma kadar kendimi verdim ki benim sütüm seninki gibi başta gelmediği halde sonradan çoğaldı sütüm sende stres edip üzme kendini olur inşallah merak etme canım eğer seni almıyor mama istiyorsada yapcak bişi yok canım mamayla büyüyen de var benim ilk oğlum mamayla büyüdü ikincimde 6 ay emdi sonra mamaya döndü yani bunlar olabilecek şeyler☺️