Burcu98 maşallah gayet iyiymiş kilosu da, doktorunuz doğru olanı söylemiş zaten. Ben doğum yaptım ertesi gece daha 2 günlük bebek ağlamaktan tüm hastaneyi ayağa kaldırıyordu hemşirelere soruyoruz seni istiyor o falan diyo ama benim aklımdaki tek şey aç olduğu. Süt sağıp vereyim dedim hayır kesinlikle sağma biberonla vermeyeceksin falan dediler, e mama takviyesi de yapmadılar taburcu olduk. Bebeğim tam 3 günü deli gibi gece gündüz ağlayarak geçirdi. Bizde sanıyoruz gazı var bilemiyosun ki tecrübe yok ilk bebek zaten lohusa kafası aklıma her şey geliyor falan. Artık aglamalarina dayanamayip tekrar hastaneye götürdük kan şekerine bakıldı ve en düşüğü 70 olması gerekirken tam 50 ye düşmüştü, sarılık değeri bir günde 7 den 14 e yükselmişti. Yani biberon, mama karşıtı olmak bence çok kötü bir şey ve bunu yapan çok fazla doktor hemşire var. Tabiki de herkesin önceliği anne memesi ve anne sütüdür ama emziremediğimiz durumlarda başka bir seçenek var mı, ben istemiyor muydum sanki emzirmeyi ama olmayinca olmuyor napalim canları sağolsun yani 🤷