neslican0644 Nisann26 bebek sürekli karnımda toplanıyordu ve inanılmaz bir bel ağrısı vardı. Sonra genital bölgeyi temizledikce pembemsi lekelenme oldu. O şekilde anladım malesef
neslican0644 Baharozdemir henüz 1.038 gram minnacık. Nasıl olacak inanın bilmiyorum çok korkuyorum. Rabbim zamanında doğmasını nasip etsin inşallah
Baharozdemir neslican0644 dua etmekten başka bişey gelmiyor elden canım. Benimde yavrum aynı hf ve aynı kiloda nerdeyse ve erken dgm riskim var. Allahım yardımcınız olsun ins t dualarım sizinle
Cerensultan neslican0644 acilmam için alttan dikebilirler bence serumlada durabilirler diye biliyorum sezaryan için çok erken degiilmi yani yinede Allah’ın bielcegi iş sağlıkla alın insallah
neslican0644 Cerensultan serklaj dikiş 15.17 haftalarda oluyormuş. Şimdi sancıyı durduramazlarsa önceki sezeryan dikişlarini açmaya başlar dediler.
neslican0644 Bsra_ayz ilk gebeliğimdr sezeryandı o yüzden sezeryana alacaklar. Bebek daha 1.038 gram minnacık el kadar daha nasıl olacak bilmiyorum. 😔
Comologgo neslican0644 yaa daha küçücük yavrucak. İnşallah gerek kalmaz da gelişimini tamamlar . Neden 3 cm de hemen sezeryana alıyorlar yok mu bunu engelleyecek veya durduracak bı şey
o1anneadayi neslican0644 korkma canım rabbimden hayırlısını dile bak ben kendim 7 aylık 900 gram doğmuşum simdi kendi çocuğuma hamileyim herşeyde vardır bir hayır 🤲❤
Cerensultan neslican0644 Dogarsa kuvezde kalır ama Allah’tan ümit kesilmez Allah yardımcın olsun bu zmaana kadar gelmişse bence yaşar Allah büyük
neslican0644 Comologgo iğne,ilaç ve serum ile durdurmaya çalışıyolar. Sancımda var çünkü sadece açılma değil malesef 😔
Baharozdemir Esrabahar bildiğim kadarıyla en Son 25 hf atılıyor serkulaj. Sonraki hf suyun gelmesi olabileceğinden riskli bulus atmıyor drlar.
neslican0644 gmzlpsln iğne,ilaç,serum werdiler. Nst ye bağlıyolar saat başı sancım çıkıyor onu durdurmaya çalışıyorlar
meltemcanli neslican0644 çok geçmiş olsun Allaha dua edelim hepimiz sağ salim evlatlarımızı kucağımıza alalım inşallah 🤍
Alisaseyma4 neslican0644 dualarım sizinle erken doğuma sebep olan şey neymiş peki kendinizi çok mu yordunuz acaba
neslican0644 Alisaseyma4 idrar yolu enfeksiyonum vardı gebeliğin başından beri. 2 hafta önce 2 cm açılmam vardı kalkmak yasaklandı annemin evinde yatıyordum. Nasıl çoğaldı bende anlamadım 3 cm olmuş
kediannesi60 neslican0644 canım iki gün önce benimde öyleydi acılma haric sulu akıntı bide sancım vardı durdurdular insallah sanada gerek kalmazda durdururlar🤲🏻
Amineninannesiii neslican0644 Allah yardımcın olsun kardeşim evladını sana bağışlasın İnşallah biz hepimiz hamileyiz inşallah Allah sesimizi duyar aynı haftadayız🥲