ftmnr_drgt Mehmetinannesii Masallah size 🧿🙏Bizde 22+5iz hiç bulantı kusma yaşamadım doktor sanslisiniz demisti hiç ağrı da çekmedim normal rutinde geçti her sey bende covit 1.doz ve tetanoz 1.dozu oldum , çoğu şey hazır bekliyoruz 🙂 bizmki de çok hareketki bende 17. 18. 20. ve bugun hissettim🙂
Mehmetinannesii ftmnr_drgt masallah bebislerimize😊ben covit 1. Dozumu hamile olmadan olmustum hamile olunca tedirgin oldum yaptiramadim
Zeytin20 Melisayaren 19+2 deyim. 25 Mart doğum görünüyor sezaryen olacağı için önce doğcak tabi. 13. Haftaya kadar bulantı aşırı halsizliğim vardı. Şimdi de hazımsızlık yaşıyorum. 😬 zaman çok hızlı geçiyor bu sefer. 2. Gebeliğim 34 aylık oğlum var. Cumartesi günü kızımı göreceğiz 😍
Melikeee4242 Cansuada24 ben kullanamıyorum midem almıyor devit var ayda bır onu suruyor ekmege onun dısında b12 ıgnesı yiyorum
ftmnr_drgt Melikeee4242 bende ilk 3ay olmadım 18+4te doktor randevumuzda doktorumuz artık önerdi birde hamileler üzerinde çalışma yapılmış sonrasında bende 19.haftamda covit 1.doz oldum 21.haftamda tetanoz oldum , simdi den şifa olsun hepimize 🙏
Zeytininannesi01 Cansuada24 ben 2/4. Ay arası hep kustum su bile içemiyordum🤮şimdi halime şükrediyorum😄
ftmnr_drgt Mehmetinannesii Cok tesekkur ederiz insallah dogunca da boyle olurlar 🧿Bende hmilelik düşündüğümüz için olmamistim dusundugumuz aynı ayda da kaldım hamileligim ilk 3 ayı doktor önermedi sonrasında hamileler için araştırma yapılmış önerdi bende vuruldum şimdi 2.dozumu bekliyorum sizde doktorunuza danisin ona gore bakarsiniz 🙂
Denizlena Kızlar ben 11+1 im tam tamına 10 kilo verdim kusmaktan ialç değiştirdik şimdi kusmuyorum ama yiyememe durumu devam ediyor böyle olanlar var mı acaba
ftmnr_drgt Denizlena ilk zamanlarda kusma bulantılar da ki kilo verimi bebeği etkilemiyor , sonrasinda o kilolari gwri alicaksinizdir bende 22+6 yim hiç bulantı kusma yaşamadım 60ile kaldım 58 e düştüm sıcaklarda sonra 60 a çıktım şuan 5.ayındayım 62 yeni oldum
Denizlena ftmnr_drgt Düzelirsem geri alacağım kesin ama herşeyden iğrenme durumum devam ediyor günde 3 elma yiyorum sadece yemek yemek istiyorum artık elmada acıktırıyor sürekli😂
defneveannesiii Melisayaren bende çok sıkıntılıyım mide bulantım devam ediyor. Daha göbeğim çıkmadı. Hamile olduğum belli değil aynı kıyafetlerimi giymeye devam ediyorum 😂😂
Merve_s Bel, kasık ağrıları yatakta sağa, sola dönerken aşırı kasık ağrısı , yürümekte zorluk, haddinden fazla şişkinlik gerçekten çok zor geçiyor benimki, bunları yaşamayanlar çok şanslı🥺
Sny3838 An itibariyle 20. Haftadayız kızımla 🌸 Geçen hafta 4 gün şiddetli kalça ağrısı çektim ayağımı sağ ayağımı sürüdüm resmen idrar tahlilinde de az bı enfeksiyon çıktı tek toz ilaç içtim sonra kalça ağrım geçti doktora sordum alakası yok dedi onun haricinde aşırı sert bir göbeğim var bı anda çıktı belli oluyor artık ama böyle çok sert alışık değiliz acemiyiz🙈 Devit3 ve ferrum kullanıyorum bı kan sulandırıcı iğne geri kalan güzel gidiyor çok şükür 😁 Sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi♥️
Cansuada24 Terazi90 iyi almışsın valla ben suan 8 kilo aldım 60 kiloyla hamile kaldım 68 oldum 5 ayda 🙈