minikumutlar Mervesude01 bende olmadım 😊🤭🤭🤭salı kan vermeyi düşünüyorum 27sinde verdiğim de beta 0.25 çıkmıştı 28 inde regli olmam lazımdı olmadım
Mervesude01 minikumutlar aaa canım inşallah vardır bebiş ya inşallah senin 5. Günün oluyor yarın demi ? Bende yarın vericem 🤣
Mervesude01 35SD28 ay canım çok geçmiş olsun şükür iyimisin iyisin inşallah 🤲🏻❤️ hadi bakalım bende merak ettim 😘🤭🤭
35SD28 Mervesude01 çok teşekkür ederim şükür iyiyim ayakta atlattım bir kuru öksürük vardı. Yarın ola hayrola bakalım minnoş yine sürpriz yapacak mı 🙈😇
35SD28 Mervesude01 çok şükür. 1 kaybımız var. Kaybetmeseydik o dünya ya gelecekti ama nasip olmadı. Rabbim öyle ayarlamış ki onun dünyaya gelme zamanında yeni bebek müjdesi aldık 🤲🤲
Mervesude01 35SD28 😔😔herşey nasip canım herşey çok şükür maşallah Rabbim vermiş sağ saglim kucağına almayı nasip etsin Rabb’im 🤲🏻❤️ Melek oldu o annesi ❤️❤️
35SD28 Mervesude01 Amin inşallah yavrum Allah razı olsun. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Acısını göstermesin. 🤲
Sevgi0147 Mervesude01 eğer için rahat edecekse yarın gidersin verirsin inşallah güzel haberlerle gelirsin