Ksgns Bugün sabah ve akşam olmak üzere birer bardak nar suyu içtim nar çok faydalı bir şey gebelikte de tüketilmesinde bi sakınca olmadığını okumuştum buna rağmen sanki ufak ufak kramplar giriyor karnıma. 34 haftalık hamileyim bi sorun olmamıştır değil mi?
yildiz_07 Ksgns Sanmıyorum bende geçen gün içtim arka arakaya iki gün Boyunca sıkıp sıkıp içtim 39 haftalık gebeyim bende bir sorun olmadı
Mucizesinibekleyenacemianne Ksgns ben de içiyorum, ozellikle bizim buralarda devedişi nar dedikleri tatli nar var, bayiliyorum ona.. doğuma nasıl bi etkisi olduğunu arastirdiniz mi 37.haftamdayim keske dogumu kolaylastirsa 🙈
[silindi] Ksgns bizim sağlıkocağının girişinde kocaman pankart asılı gebelikte nar ve kiraz yemek sakıncalıdır diye
Papaatyaam_38 Bende sürekli nar yiyorum bu ara karnım topaklanıyor sertleşiyor acaba ondan dolayı mı hiç aklıma gelmedi
elfkara Bana da bir arkadaşım Nar yeme çocuk düşürür derler dedi kestim attım nar yemeği yemeli miyim
Nergis1901 10 gun arka arkaya 2tane skp ichtm bishry olmadi, aksine kan sulandirir ve gebelikte faydalidir
Ksgns 1 haftadır düzenli yiyorum evde biras fazla var da 🙈 normalde 1 bardak suyunu içiyordum bugün 2 bardak olunca acaba mı dedim belki başka bir şey de sebep olmuş olabilir nara suç bulmayayım bari 🙄
Ksgns Mucizesinibekleyenacemianne aynen bendeki de deve dişi 😂 ya sanırım narla alakası yoktu devam ettim yemeye sonraki günlerde sıkıntı olmadı ben de 37.haftaya giriyorum pazartesi günü artık yavaştan hurma mı yemeye başlasam acaba
Zeytinlimon [silindi] bütün yaz kase kase kiraz yedim ya yanlış bilgi eşimde aile hekimi ayrıca hiç öle bişi duymadım.bebeğimin gelişimide haftasından hep öndeydi doğuma çok az kaldı gayet sağlıklı çok şükür.😳
Dmllale Ksgns nar suyunu bilmiyorum ama 14 haftalık gebeyim 8 haftadan beri haftada 3 kere yiyorum narı bir sorun olmadı Allah a şükür
Mucizesinibekleyenacemianne Ksgns aa karamandaymışın sen de 🤭 ben de karaman ve haftamız da aynı, hangi doktor takip ediyo süreci
Ksgns Mucizesinibekleyenacemianne fadime açıkele gidiyordum da devlete geçtim aliye nigara gidiyorum randevu buldukça 😊sen hangi doktora gidiyorsun
kcnr Ksgns canım mümkünse iki günde bir veya günde bir içsen daha iyi nar ve kiraz kan sulandırıcı etkisi var sanırım sakıncalı olabilir yeni gebelikte. ilerleyen gebelikte de şeker yükseltiyor .bende çok seviyorum ama bir gün yediysem ertesi gün yememeye çalışıyorum
Zeytinlimon Ksgns canım olmamiştir tüm hamileliğim boyunca nerdeyse tükettim içini ferah tut.39+4 deyim mevsimi başladıgından beri eylülden beri evde kendim sıkıp içiyorum hafta da 2 3 kez..