dilaraakbulut Ebrufatih dr onur dundar gidiyorum 2 ekim ikici kizimi kucağima aldim gecen senne de ilk kizim 21 eylulde aldim cok iyi bi doktor 🥰
Kubratrn Ebrufatih Farabi prf.Gülseren dinç e gidiyorum memnunum doğumu orda yapmayı düşünmüyorum ama henüz karar veremedim
Alka Ebrufatih Numune Yeşim bayoglu tekin. Akçaabat ta mi oturuyorsun canım. Hackalida Hanife hanıma gitmiştim ama bende kadın doğum konusunda iyi bı hastane değil. Mesela acile gittim çok ağrım vardı. Telaslandilar ne yapsak ne etsek doktorlarda yok şuan felan. 😂 Çok şükür bişey olmadı ama Allah korusun kötü bişey olsa ve geç kalınsa dusunemiyorum. Numuneye gidiyorum o yüzden kadın doğum üzerine en azından. Yeşim hanımda prof bu arada öneririm .
Zuleyha_busra1 Ben fakülteye gidiyorum ama degistircem ozele gitme imkanım yok maalesef devlette iyi bi doktor vardir umarim
Ebrufatih Alka Yok canım Vakfıkebir de oturuyorum da hala bı düzene oturtamadim yasin beye gidiyorum da hiç bilmiyorum ya
Nidakrbla Alka bende Rize develer hastanesine gidiyorum mu sıra bulmakta zorlanıyorum o yüzden numuneye gitmeyi düşünüyorum bundan sonra 31. Haftama girecem doğum nasıl oluyor acaba doktorları nasıl ?
Defnecimm darkparadise bende filiz hanıma gidiyorum. Doğum ücretini filan konuştunuz mu ne kadar biliyor musunuz 😊
supermom39 Rize’den geliyorum; medicalpark yıldızlıda Gülşah hocaya gidiyorum. Profesör kendisi, canım hocam iyi ki yolumuz kesişmiş. Çok ilgili.. 🤗
Ebrufatih zehraa_1 Yani sen hangi indirimden yararlaniyorsun mesela bizde adalet bakanligi varmış yüzde 20