mekutlu12 Samab benim de 15 haftada harf hafif başlamıştı o zaman anlayamamıştım ne olduğunu ama şimdilerde çok şiddetlendi yatakta dönmeye çalışırken en çok ağrı oluyo çok zorlanıyorum
Samab mekutlu12 ya dımı benım de oyle yatmaya uzanmaya korkuyorum ayakda fazla durunca hemen belımden ayagıma agrı saplanıyor. Az kaldı dıye avutuyorum kendımı🤭
Samab Alka benım 8 haftam var vaktınde gelırse ınsallah . 2 bebe oda zaten ablası ıle kullanacak ablasından kalan besık ana kucagı vs hersey duruyo kıyafet vs aldım yıkadım utuledım ben agırlasmadan yaptım ıyıkıde yapmışım dıyorum artık hersey daha zor oluyor kızımda da 7 ay olunca yaptım dogum cantam nıle hazır
Samab tomrisveannesi gelebılıyor özellikle kızlar erken doguyor mus kızım 37+5 de geldı sezeryan olcaktı tarıhı bellıydı ama bırden suyum geldı acıl olarak alındı
Samab tomrisveannesi yanı hazırlıklı olmakda fayda tabı nekadar kalırlarsa daha ıyı gonul ıster hepsı zamanında 38 39 kadar kalsın🙂
Minikmucizemm24 Bende 18 Ocak görünüyor, hayırlısı ile sağlıkla kolaylikla gelirler inşallah vakti zamanında. Yemenize icmenize dikkat ediyor musunz , şekerden kaçınıyor musunz
Samab Minikmucizemm24 amın ınsallh. Yanı canımın cektıgı seylerı yıyorum acıkcası kızmda da yedım . Ama zararlı olabılcek Seylerı tadımlıl bakıyorum. Seker de su 2 3 haftaya kadar asla canım tatlı cekmedı aksıne gorunce bıle mıdemı bulandırdı ama 2 3 haftadır delı gıbı tatlı seyler yıyorum.🙂
Zeyn12 Asyamveboncugum ah tarihlerimiz aynı 29 Ocak ama tabi nasip en iyi zamanı Allah bilir sağlıkla gelsinler🌷
Zeze17 Babykus benimde 19 Ocak görünüyor akşamları çok sisiyorum karnım çok geriliyor. Sizde de oluyor mu . Cinsiyet nedir
Babykus Zeze17 cinsiyet kız benim. Alakası var mı bilmiyorum ama ben stresli olduğumda karnım taş gibi oluyor o da genelde gündüz oluyor.