Samab Benımde nasıpse oglum olcak ınsallah 2 gebelıgım kızımda da grup kurmustuk bu uygulamayı yenı gordum kızımda baska kullanıyordum ıstersnz ınstadan kuralım
Samab Mermaid-AA evet baya hemde sıkıntılı dokunmak zor bıde dondu asagıda benım 10 gundur agrılı zorluyor
Samab Toprak_hira59 yılbası tatılı nasıl olcak benımde oyuzden ocak 3 kalıcak benımde hıc umudum yok o tarıhe kadar beklıyecegını 39 hafta bıtmıs oluyor cunku
Toprak_hira59 Samab tatil ws yalan olur gelcek olurlarsa yapcak birsey yok doktoru bi telefonla hastaneye dikeriz artik 🤣
DilberK Hatice1123 bnmde 18 ocak görünüyor ama kalmaz o zmna uygulama 40 haftayı tamamliyor bnm ikinci sezeryan aralik sonu veya ocak başı olur
Ocak2022 Ocağın ilk haftası diye hissediyorum bende bakalım:) doktorda son tarih 14 Ocak dedi.. ben daha hiç bir hazırlık yapmadım kızlar ya stres oluyorum ama ısrarla ayak sürüyorum 🥺
Samab Ocak2022 ben bıtırdım cantası odası kıayfetlerı hersey hazır agırlastıkca zolrasıyor kızımda da 30 oldugumda bıtırmıstın herseyı
Babykus Benim de 19 Ocak görünüyor. Ben artık çok yorulmaya başladım sizde durum nedir kızlar? Bir an önce doğum iznine çıkmak için dua ediyorum. Saat 5 olunca pilim bitiyor artık.
Samab Babykus evet buyudukce asırı zolrasıyo nefes almak ımkansızlasıyor bel agrım cok fazla 4 ayımdan berı
Zeze17 Babykus benimde 19 Ocak görünüyor akşamları çok sisiyorum karnım çok geriliyor. Sizde de oluyor mu . Cinsiyet nedir