Burcummmm Karpal tünel sendromu adı bende de var aynı haftalarda çıktı şuan 31 haftalığım hala devam ediyor. Uyuyunce geceleri daha fena oluyor cidden uykudan uyandırıyor. Yüksek yastıkla yatın kollarınızıda bükmeyin. Doktorum ortopediye sevketti beni ama krda da bişey yapamayız dediler. Bilekten kolluk verdiler iki elimdede var benim ama yine oluyor doğumdan snra gecer diyoe doktorlar umarım 🙏🏼. Ödemden oluyormuş
Fnd6026 Burcummmm çok geçmiş olsun yüksek yastık deneyeceğim ama uyurken dediğiniz gibi uykudan uyandırıyor 😥
Tugce-dh Fnd6026 benim de öyle son 2-3 gündür iyice arttı sadece geceleri oluyordu gündüz de olmaya başladı parmak uçlarım uyuşuyor hissizlik ağrı karıncalanma anlatamıyorum tam olarak bazen bileklerim de ağrıyor sanki soğuktan uyuşmuş gibi çok rahatsız edici bir his doktorum ödeme bağlı olabilir hamilelikte demişti
Fnd6026 Tugce-dh o kadar iyi anlıyorum ki sizi hepsini bende yaşıyorum gerçekten çok kötü İnan’ın elimle bir şey tutarken güçlük çwkiyorum neredeyse 😓
Burcu-112 Hamisannesi tansiyonla ellerde ne gibi belirti oluyo acaba anlayamadım benim de sabahları bi süre kapatamıyırum acıdan
Fnd6026 iremcannn1907 çok geçmiş olsun doktorla görüşeceğim bu görüşleri de sunacağım hepsini kontrol etsin korkuyorum artık 😓
Burcummmm Fnd6026 teşekkür ederim herşey minişlermz için inşallah sağlıkla gelsinlerde 🙏🏼 Doğumdan sonra hemen geçer inşallah 🙏🏼
Tazeanne0134 Fnd6026 evet canım hele son haftalara yakın dahada artmıştı ama doğumdan sonra geçiyor ilk gebeliğimde öyle olmuştu bunda öyle olur mu bilmiyorum ama normal diye biliyorum ben
Tazeanne0134 Fnd6026 yapacak bişe yok canım alışıyorsun zaten ama sen doktorada sor ben normal diye biliyorum ama
hilalsahin35 Fnd6026 bana doktorum bu şikayetlerin var mı dedi bende yok neden sordunuz dedim gebelikte şeker hastalığı belirtileri arasında bunlar var genellikle dedi doktorunuza bir danışın isterseniz bu arada kac haftalik hamilesiniz?
cavcier Fnd6026 doktora sorun mutlaka. Bende de 12. Haftadan beri aynı şikayetler vardı. Doktor mg takviyesi vermişti. Magnezyum aldığım günler daha rahat yatar oldum.
Fnd6026 Tazeanne0134 çok teşkkür ederim haklısınız zamanla alışacağım sanırım geçmezse size de çok geçmiş olsun inşallah biran önce sağlıkla gelir bebişlerimiz🤲🏻🌸
hilalsahin35 Fnd6026 doktorunla konuş dikkat et gene kendine ama doktoruna mutlaka bilgi ver canım geçmiş olsun inşallah
Tazeanne0134 Fnd6026 âmin canım inşallah daha çok uzun zaman var ama çok güzel bi süreç tadını çıkarmaya bak çünkü insan özlüyor
Mineeaa Fnd6026 benimde o haftalarda başlamıştı şuan 33 haftalık olduk aynı şekilde oluyor doktorunuza söyleyim magnezyum yazacaktır faydası oluyor toz şekilde suya katıp içiyorsunuz
Fnd6026 Mineeaa evet bana da yazmıştı ama kasılmalarım içindi her gün kullanıyorum bu uyuşuklara pek etkisi yok😞
Yektasmom Fnd6026 ödem olabilir, 34. haftada başladı bende de. Eşimin ablası fizyoterapist, bileğinden başlayarak buz uygula ellerine ve parmaklarını aç kapat egzersiz gibi dedi, ben uyguladım iki günün sonrasında geçti. Tabi siz yine de doktorunuza da sorun🌸