Fnd6026 Kızlar selam 20 haftalık gebeyim ama son iki haftadır sürekli ellerimde ve kollarımda uyuşukluk var gün içinde de geçmiyor acaba aynı sorunu yaşayan var mı yada nasıl geçer bilen🤲🏻
unemere Fnd6026 b12 düşüklüğü öyle uyuşukluk yapabiliyor. Kan tahlili verin doktor bir görsün. Geçmiş olsun 🌸
Serayyurtsever Fnd6026 bende 26 haftalık gebeyim 1 haftadır ellerim değil de sağ elimin 3 parmağın ucu uyuşuk anlamadım gitti. İnternette okudum da ödem olunca vücutta sinirlere baskı yapıyormuş herhalde ama seninki daha da ilerlediyse doktorunla konuş beyin ve sinir cerrahisine görün
Fnd6026 Dilaraa1 çok kötü oluyorum Sizinde öyle mi acaba gün içinde de parmak uçlarımı hissetmiyorum resmen 😓 siz kaç haftalıksınız
Tugce-dh Fnd6026 benim de öyle son 2-3 gündür iyice arttı sadece geceleri oluyordu gündüz de olmaya başladı parmak uçlarım uyuşuyor hissizlik ağrı karıncalanma anlatamıyorum tam olarak bazen bileklerim de ağrıyor sanki soğuktan uyuşmuş gibi çok rahatsız edici bir his doktorum ödeme bağlı olabilir hamilelikte demişti
Fnd6026 Dilaraa1 hiç bilmiyorum sadece d vitamini kullanıyorum onun dışında başka kullanmıyorum ama benim sürekli olmaya başladı😓
Fnd6026 unemere çok teşkkür ederim haftaya kontrolüm var o zamana kadar acaba bi önerisi olan var mı diye sormak istedim artık işlerime bile engel olmaya başladı 😓
Busur40 Bende hamilelik öncesinde de vardı, hamilelikte olması normalmiş bir yerde okumuştum dirseklerinizi bükmemeye çalışın o zaman çok uyuşmuyor:)
Fnd6026 Serayyurtsever benimde önce öyle başlamıştı sonra sonra ilerledi gün içinde de olunca artık zorluyor inşallah hafataya gideceğim sizde dikkat edin çok geçmiş olsun 🤲🏻
Burcu-112 Hamisannesi tansiyonla ellerde ne gibi belirti oluyo acaba anlayamadım benim de sabahları bi süre kapatamıyırum acıdan
iremcannn1907 Fnd6026 31. Haftadayım aynı sorunları yaşıyorum. Kendimi bildim bileli anemi hastasıyım kansızlık yani. Aşırı uyuşma yapardı elimde ayağımda. Kansız kaldığımı ordan anlardım. Şuan yine aynıyım muhtemelen sizdede aynı sıkıntı olabilir
Fnd6026 iremcannn1907 çok geçmiş olsun doktorla görüşeceğim bu görüşleri de sunacağım hepsini kontrol etsin korkuyorum artık 😓