Babyboyveannesi Biontech sectim.19. Haftada 1. Dozumu, 23. Haftada ikinci dozumu oldum. Araştırmalar hep biontech ağırlıklı. Daha güvenli olduğunu düşünüyorum inşallah şifa olsun hepimize 🤲
ZDM Gizemii bakanlık 2 hafta dıyor fakat rutın uygulamada aynı gun dahi yapılıyor. Ben de 12-13 gun arayla oldum.
ZDM Lulikli ben hekim olarak ve hastane yatışlı covıd gecırmıs bırı olarak gebeyken bıontech in yan etkısınden cok korkuyordum. Gebe kalmadan önce 2 doz sınovac olmustum ama malesef deltaya etkısı oldukca az. Cesaretımı topladım 30.haftamda bıontech oldum. Hamdolsun 1 gun halsızlık ve kol agrısı dışınızda bısey olmadı. Tüm gebelere vakit farketmeksizin biontech olmalarını öneririm.
Lulikli ZDM benim doktorum da biontech olmamı söyledi ama ben de sizin gibi biontechin yan etkisinden korkuyorum. Perşembe günü tetanoz oldum sanırım tetanoz dozları bittikten sonra olacağım. Ya da evde izole olup kendimi sakınıcam.
Cilekliruyam Gizemii 2 doz biontech oldum bir sıkıntı yok çok şükür çevremde olan her hamilede aynı söylüyor 🤗
gbyalcin guldenizcan Forum’da aşı karşıtlığına karşı sıfır tolerans uygulanmaktadır. Gerekliliğini tartışmak buna dahildir. Linkte detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. https://forum.mutlubebekleriz.com/d/425000-asi-karsitligina-karsi-sifir-tolerans