Rojbin27 36+6 haftalık hamileyim namaz kılarken bir süre söylerken içimden nefes alamıyorum boğuluyorum sanki duruyorum karnım da şiş büyüdü oturup kalkmakta zorlanıyorum ne yapım acaba benim mi Olan varmı az önce nefes nefese kaldım resmen
Karamelasepeti Rojbin27 ben. De zaman zaman yasıyorum bunu bayadır hemde 6-7 aylktan beri hep değil ama bazen öyle oluyor ben şu sebebepten oldgnu düşünüyorum bazen eğilip kalkıyoruz secde esnasında belki de bebek solunm yollarına baskı yaptıgından zorlanmalar oluyordur diye düşünüyorum yani 41 hafta oldum cok skur bir skntım olmadı
erdem_agah Rojbin27 hafif dışından okuyabilirsin o hissi bende yaşamıştım. birde ayakta kılmak daha cok yoruyor nefesi tıkanıyor insanın..oturarak kilabilirsiniz ben son bir ay oturarak kilmistim
Gebe111 Bende zorlanıyorum artık tabi sizin kadar değil ama oluyor bence artık karınlar iyice büyüdü zor oluyor
Rojbin27 alparslanannesii1661 oturak kildim zamanda çok zorlanıyorum ben illa cam açık kalacak hava da soguk nefes darlığı var
yigitegenin_annesi Rojbin27 karnımın büyüklüğünde eğilip kalkamıyroum, zorlanıyorum namaz kılarken, ama namaz kılmmaa engel değil 😍
Rojbin27 yigitegenin_annesi biliyorum engel değil kılıyorum ama nefes nefese kalıyorum boğuluyorum sanki bende hamilelik dolaysıyla nefes darlığı var
2melekannesi_ Rojbin27 bende de oluyor özellikle tok karnına kılarken secdeye giderken zorlanıyorum. Ben çok yavaş hareket etmeye çalışıyorum öyle olunca yavaş yavaş eğilip doğruluyorum daha rahat oluyor
Meray17 Rojbin27 bende 30 haftalık oldum bugün. dediğiniz şikayetler 2 haftadır var derin nefes alma ihtiyacı duyuyorum namazda. Bazen hiç bişey yapmadığım halde ayakta dururken uzanırken de oluyor🙄
Rojbin27 Meray17 bende ayni şekilde dediniz gibi nefes alıyorum hep illa cam açık kalacak hava da soguk 🙄
alparslanannesii1661 Rojbin27 Allah kabul etsin tabiki ama bu kadar zorlaniyorsaniz ara mi verseniz acaba dogumdan sonra Rabbim nasip ederse tekrar başlarsınız
Meray17 Rojbin27 bebeklerimiz büyüdüğü için diyaframa baskı yapıyor nefes darligimiz oluşuyor. Elhamdülillah dinimiz kolaylik dini oturarak da kilabilirsiniz🤗 çok şukur ki secde edebiliyoruz Allahım nasıp ediyor bize🙏
Rojbin27 alparslanannesii1661 sagolun bir oturak denim yine nefes darlığı var ama inşallah Allah yardım eder kılabildim kadar kılıcam inşallah 🙏🤲🏻❤️
Berrasirin Rojbin27 ayaga kalkip oturmakta zorlaniyorsaniz oturarak kilin .secdeye egilirken zorlaniyorsaniz onunuze yuksek bir yastik veya krlent koyun yastigin uzerinde secdeye varin.⚘
Rojbin27 Berrasirin oturak da yapıyorum ama bu nefes darlığı beni mah ediyor bir nefes alıyorum boğuluyorum ayak ta kılıyordum oturak kılsam da ayni şikayet yine var 😞
ressamistanne Rojbin27 oturarak kılıyorum sende oturarak devam et kuzum. Bırakma doğumun kolay geçsin inş.
Rojbin27 ressamistanne sağolun inşallah öyle yapıcam ama yine maalesef nefes darlığı var devam edicem doğuma kadar Allah nasıp ederse 🙏❤️