Rina öncelikle çok geçmiş olsun canım benim, çok zor bi dönemden geçiyorsun ama hepsi geçiyor inan bana. Tam olarak ilk bebeğimi kaybetmeseydim eğer benimkide 23 haftalık olucaktı ve yolu yarılamış olucaktım. Ama olmadı 9. Haftalıkken kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım aldılar meleğimi bende çok uzun bir süre hayata küstüm bi bebek görmeye tahammül bile edemiyordum çünkü tutamıyordum kendimi.. Evden dışarı çıkmadım çünkü her gören nasıl olduu,neden düştü dediklerinde yaramı deşiyorlardı. O yüzden eve kapandım. Ağlamaktan gözlerim artık yoktu yani. Ama dediğim gibi hepsiiiii geçiyor çünkü hayat devam ediyor. Şuan 6 haftalık hamileyim ve düşük riskim var, korkmuyorum artık biliyormusun üzülmüyorum da çünkü rabbim gerçekten gayreti kuvvetini veriyor. Ve herşeyi o ayarlıyor, sağlıklı bebek düşmez,sağlıklı bir bebeğin kalbi hiçbişey yokken durmaz. Rabbim böyle uygun görmüş ileride doğunca daha çok zorlanıcaktık belki ömür boyu ama rabbim öyle yazmış. Çok uzun oldu kusura bakma. Güçlü olman gerekiyor asla isyan etme, sen artık öbür dünyada bekleyen bir cennet kuşun,şefaatçin var❤️ Elbet bigün kavuşucaz onlarla.