gunaynur Doktorum Demir ilacı olarak gyno ferro sanol vermiş. Bu ilacı kullanan var mı? İlacı içtikten sonra hemen kahvaltı yapabilir miyim beklemek gerekir mi?
baharclk gunaynur Ben içtikten 1 saat snra kahvaltımı yapıyorm canım bişey olmaz zatn benim kahvaltımda küçük ekmek arası 😁
CansuHakanDabakan gunaynur ilk zamanlar sabah kahvaltıdan 2saat önce içiodum ama fena mide bulantısı kusma yaptı,kesince düzeliyodu,artık geceleri yatmadan içiyorum bende çoğu arkadaşın da dediği gibi☺
yefeninannesi En az iki saat geçmesi lazım sabah aç karnına içip iki saat beklemektense ben gece yatmadan önce içiyorum bende mide bulantısı yapıyor hem o yüzden gece içip uyuyorum hemen
gunaynur yefeninannesi duygu_sal m-u-n-e-v-v-e-r Çalıştığım için kahvaltı yapmadan evden çıkamam. Akşamdan içmekmantıklıymış, teşekkür ederim hepinize
Civciv gunaynur bende bir kere içiyorum iki defa yazmıştı kutunun üstüne ama malesef içemiyorum denk getiremiyorum yani bide tok karnına alıyorum acaba etki edermi yanlış mı içiyorum😕 ezcacı mide bulantısı yaparsa tok karnına alabilirsiniz demişti
gunaynur Civciv ben daha yeni başlayacağım, kutuya 1 kere aç karnına yazdı eczacı. Arkadaşlar yatmadan içiyormuş sıkıntı olmaz herhalde
Asli2663 Civciv bende yemekten 40 dakika sonra alıyorum doktorum aşırı bulantın olursa öyle yap dedi.
Aycann Merhaba ben de kullanmaya başladım bu ilacı fakat benim sorum başka büyük tuvaletinizde değişiklik oldu mu ? Decavit e başladığımda rengi siyaha yakın koyulaşmıştı bu ilaca başlayalı 2 gün oluyor siyah bi renk oldu bunu yaşayan var mı ?
Zeyneps Aycann kan ilacı yapiyo canım bıraktığında farkına varırsın.Bide çok kötü koku yapiyo ya afedersiniz ama çekilecek gibi değil gercekten
1987gokce Merhaba 14+2 haftalik hamileyim bugün aylık kontrole gittim doktorum hiçbir ilaç vermedi. Geçen ay folik asit kulanmistim bitti demir ilacı vs vermedi. Sizce normal mi ? Teşekkür ederim