Momtheangel Hurafe olduğunu biliyorum ama yine de huzursuz oluyorum 😂 acaba da Kaldım kestirsem mi diye 😂
Calisananne25 Momtheangel ben de hurafe olduğunu biliyorum hiç inanmıyorum ama etraf resmen psikolojik baskı yapıyor ben de sizin gibi kaldım yani zaten 31 haftalığım doğurur doğurmaz 40ı bile beklemeden kestiricem 🤦🏼♀️😁
Momtheangel Calisananne25 ay bnm çok yeni 5+3 beklersek çok uzar zaten çok sık saçım ve çabukluğu uzuyor bakımı zor oluyor🤦🏻♀️
gamze1126 Calisananne25 uff bende öyleyim saçım popomda artik . inanmiyorum ama cevre baskısı heralde insan etkileniyor. 37. haftaya geldim kestirmeden artik doğsun hemen kestircem.
minikayak2-6 Ben kestirdim 10. Haftada, kuaförüm aynı zamanda. İnanmayın böyle şeylere çocuğun ömrü saçınıza bağlı değil Allah bilir.
Momtheangel minikayak2-6 cnm bende çalıştım kuaförde ama işte kaynanam kestirme gibi şeyler söyledi oyüzden yoksa bana kalsa kestiririm😂
Calisananne25 gamze1126 aynen valla bıktım şu hurafelerden. Benim de yıprandı çok tararken yolunuyo artık. Çocuğu doğunca doktora götürüyoruz ya 3 günlükken filan dönüşte hemen kuaföre gircem valla apar topar kessinler 😁 inşallah yapabilirim
Deryaiso Momtheangel benimde annem öyle yapıyor anama çaktırmadan uçlarındaki yıpranmış yerleri aldırdım fark etmedi ☺️
Momtheangel Deryaiso büyükler zaten endişeli çok dökülüyor birde o yüzden istiyorumm saçlarım toparlasn kendini diye ☺️
Momtheangel caganin_annesi inanıyorum demedim ki ☺️ ilk hamileliğim de de kestirmiştim ama kayınvalidem olsun kestirme falan dediği için yazdım cnm ☺️
Cotanakk Ay ne alaka Allah’ın verdiği ömrü saç kestirerek mi kısaltacakmışız. Ben böyle bir şeyi ilk defa şuan duydum geçen hafta da kendim saçımı kestim çok uzamıştı ve rahatladım gerçekten 😋
Momtheangel Cotanakk cnm tabiki öyle bişi yok ilk hamileliğimde zaten kestirirdm ama kayınvalidem olsun kestirme diyor
Deryaiso Momtheangel doğumdan sonra tekrar dökülüyormuş gülüm hamilelikte çıkan saçlar ben zaten o yüzden pek umursamıyorum şimdilik emzirirken hiç bir güç beni tutamaz kulak hızama kadar kesecem saçımı
Fatma8988 Momtheangel ilk gebeliğimde 3 kez filan kestirdim:) şimdide 1 kere kestirdim vakit bulsam doğumdan önce yine kestiricem🤣